Nå skal Lord Audun finne seg jobb - på TV

Audun Sørseth og Isak Nedal er tilbake i sesong 2 av Wingman. Nå er det ikke damer Audun skal jakte på, han skal finne seg en jobb.

Audun Sørseth og Isak Nedal er tilbake i sesong 2 av Wingman. Nå er det ikke damer Audun skal jakte på, han skal finne seg en jobb. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Han er 26 år gammel, men aldri hatt en ordentlig jobb.

Nå skal tidligere Paradise Hotel-deltaker Audun Sørseth fra Averøy få prøve seg som politiker, nyhetsanker, komiker, rallysjåfør og mye mer. Sesongpremiere på Wingman 7. september på Viafree.

Gjennom TV-skjermen kan det virke som om Audun Sørseth har alt på stell. Men den tidligere Paradise Hotel-deltakeren har aldri hatt en ordentlig jobb.

Han bor på beste vestkant i Oslo, i en leilighet faren har betalt for, og lever livet på pengene til mor og far.

Det skal det imidlertid bli slutt på når Wingman er tilbake med ny sesong

Med hjelp fra sin gode kamerat, Isak Nedal, skal Audun få prøve seg i mange forskjellige yrker. I det første programmet frister han lykken som politiker når han er med Carl I. Hagen på Rådhuset.

- Mitt forhold til arbeidslivet er ikke-eksisterende. Drømmejobben min består av veldig mye fri. I den tjener jeg mye penger, har en fleksibel arbeidstid og selvsagt mange pene damer på arbeidsplassen, sier Sørseth.

Gjennom åtte episoder følger vi Audun på veien mot drømmeyrket.

Vil han lykkes som rallysjåfør med Henning Solberg? Og hvordan vil det gå når han er nyhetsanker på TV 2-nyhetene?

Artikkeltags