Gå til sidens hovedinnhold

Tommel opp for to på tinget

Artikkelen er over 3 år gammel

Mandag kveld var det kommunestyremøte i Averøy, og da feiret de at Steinar Reiten, KrF, og Jan Steinar Engeli Johansen, Frp, har fått plass på tinget.

– Klart vi måtte feire. Så langt tilbake som jeg kan finne, og det er til 1945, så er det absolutt første gang at Averøy har to møtende på tinget samtidig. For en kommune på knappe 6000 innbyggere, må det sies å være stort, sier ordfører Ingrid Rangønes i en pressemelding fra kommunen.

-Tenk for et pluss det er for oss, og for Nordmøre som region. De to kjenner forholdene her oppe, våre styrker og utfordringer, og vet hvor skoen trykker. Og vi kjenner dem gjennom mange års tett samarbeid. Det gjør det veldig lett å ta kontakt, sier Rangønes.

Både Reiten og Engeli Johansen har lang fartstid i Averøy-politikken, og får gode skussmål fra ordføreren.

– Jeg har hatt gleden av å dele politiske hverdager med dem begge, og vet at det er to dyktige politikere vi sender nedover til Oslo. De er engasjerte, og med stor politisk teft. Og så har de en utrolig stor arbeidskapasitet, begge to. Sammen med et stort samfunnsengasjement, gir det gode, allsidige politikere. Det skal bli veldig kjekt å besøke dem på Stortinget, sier Rangønes

De to stortingsrepresentantene fikk med seg gode ord, blomster og to kaffekrus med tittelen: «Tilbake til opprinnelsen».

– Det er for at de skal huske oss her hjemme, ler ordføreren. Jan Steinar skal fortsette i kommunestyret, og Steinar håper vi stikker innom så sant han har anledning. På den måten holder vi tett kontakt, noe som vil være positivt for alle parter, avslutter ordføreren.

Før de alle sammen gikk ut i kantina, der det ble servert snitter, kaffe og kaker.

Kommentarer til denne saken