Averøy kommunestyre fikk skryt av kommunens administrasjon

DEL

Under mandagens kommunestyremøte på Averøy kunne ordfører Ingrid Ovidie Rangønes overbringe en hyggelig hilsen til politikerne fra kommunens leder i plan- og utvikling Martin Ove Karlsen.

Karlsen roser politikerne for klare føringer som skaper forutsigbarhet og ro i organisasjonen.

– Averøy kommune har som kjent et svært høyt aktivitetsnivå innenfor plan- og utvikling. Trykket er stort, forventningene mange, og kommunen har store prosjekter på gang. Da er det viktig med politikere som gir klare føringer, og som skaper forutsigbarhet og ro i organisasjonen.

Det sittende kommunestyret roses for at de er tydelige i sine forventninger og prioriteringer. At de gir klare rammer, og opererer med realistiske mål og tidsrammer.

– Politikerne bidrar til god samhandling mellom politisk og administrativt nivå, noe som er viktig for at kommunen skal kunne nå de målene den har satt seg. Avdelingen kjenner seg ivaretatt av sin arbeidsgiver.

Ordføreren sier at slike tilbakemeldinger er ikke hverdagskost.

– Jeg setter veldig stor pris på dette. Det viser at vi som kommunestyre ivaretar vår arbeidsgiverrolle på en god måte, og støtter opp om våre ansatte. God samhandling mellom politikere og administrasjon bidrar til trivsel, noe som gjør at vi yter vårt beste. Som politikere skal vi være tydelige på hva vi ønsker og forventer, men samtidig være realistiske i forhold til hva vi krever og forlanger. Det opplever jeg at vi er her i Averøy, og det er vel derfor vi får denne positive tilbakemeldingen. Det er svært hyggelig for meg å kunne overbringe denne rosen til de 27 i kommunestyret.

Les også:

Ordføreren svarer på spørsmål fra Averøy Høyre: - De tar feil

Dette er hva som finnes skriftlig etter møte om kommunesammenslåing

Knut Mostad slutter 12. oktober

Artikkeltags