Hærverk og tyveri hos Averøy Motorsportklubb

En Yamaha YZ 85 og en Honda CR 85 crossykkel er stjålet fra Averøy Motorsportklubb. Vet du noe om tyveriet er både klubben og politiet interesserte i opplysningene.

En Yamaha YZ 85 og en Honda CR 85 crossykkel er stjålet fra Averøy Motorsportklubb. Vet du noe om tyveriet er både klubben og politiet interesserte i opplysningene. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Dette er for jævlig, det er barna som blir lidende.

DEL

Ubudne gjester har tatt seg inn hos i klubbhuset hos Averøy Motorsportklubb, begått hærverk og stjålet med seg to crossykler: Én Yamaha YZ 85 og en Honda CR 85.

– Dette ble oppdaget i 11, 12-tiden på onsdag. Mest sannsynlig har innbruddet skjedd natt til onsdag. Forrige trening hadde vi på søndag, sier leder i Averøy Motorsportklubb, Øyvind Uran, til Tidens Krav.

Han forteller videre at den eller de som brøt seg inn har ramponert dører og knust vinduer.

– Dette er for jævlig, det er barna som blir lidende under dette. Vi driver en klubb for barn og ungdom på dugnad med minimale midler, sier Uran.

– Er forholdet anmeldt til politiet?

– Det er anmeldt, ja.

Uran har selv postet en etterlysning i sosiale medier, og innlegget på Facebook er i skrivende øyeblikk delt av 67 personer.

– Har dere mottatt tips i denne saken?

– Vi har fått mange. Blant annet flere tips på navngitte personer. Tipsene skal viderebringes til politiet, bekrefter Uran.
 

Artikkeltags