Disse vant Bråtthesten for 2018

Fra venstre: Bjørn Dyrseth, Guri Utheim, Anna Bae Fagereng, Eldbjørg Johnsen, Signhild Kongshaug. Bak Kåre Dyrset, Henrik Smenes Hoset

Fra venstre: Bjørn Dyrseth, Guri Utheim, Anna Bae Fagereng, Eldbjørg Johnsen, Signhild Kongshaug. Bak Kåre Dyrset, Henrik Smenes Hoset Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

UL Utheim vant Bråtthesten 2018 i Averøy. Hedersprisen ble delt ut under Averøy kommunestyres julelunsj på Anne Marits Catering.

I begrunnelsen fra forslagsstillerne var det blant annet lagt vekt på at ungdomslaget gjennom mange år har bidratt til flotte kulturopplevelser, som har vært til stor glede for Averøyas befolkning. Som revyer, retroshow, kulturkvelder, Prøysen og Taube kabaret, loppemarkeder, juletrefester og barnelag med egne arrangementer for barn. Og sist, men ikke minst, teaterforestillingen om kystbefolkningens historie «Håholmen i ord og toner».

Ny hall og stor aktivitet

– De har også stått for et kjempeløft, med byggingen av den nye Kårvåghallen. UL Utheim står som eier av det flotte bygdehuset, som kom i stand som følge av medlemmenes ivrige dugnadshender, frivillighet og giverglede, heter det i begrunnelsen.

UL Utheim takket varmt for prisen. Og kunne fortelle at de har mange spennende ting på tapetet i tiden som kommer også:

Det blir julerevy 3. juledag, med familieforestilling 12. januar. Femte juledag blir det juletrefest. I starten av januar blir det estisk kulturkveld, og i februar kommer både operaen og Sverre Gunnar Haga på besøk. I mars kommer Teatret Vårt, og tidlig i august settes «Håholmen i ord og toner» opp igjen.

– Så denne aktive gjengen står på for fullt, og averøyingene har mye å glede seg til. UL Utheim mottok både velfortjente gratulasjoner og stående applaus under utdelingen, forteller averøyordfører Ingrid Ovidie Rangønes.

Artikkeltags