Trafikkulykke på Atlanterhavsveien

Fem personer måtte ha helsehjelp etter at en personbil og en bobil kolliderte på Atlanterhavsveien lørdag ettermiddag.

Fem personer måtte ha helsehjelp etter at en personbil og en bobil kolliderte på Atlanterhavsveien lørdag ettermiddag. Foto:

Bobil og personbil kolliderte. Fire til legevakt - én til sykehus.

DEL

En bobil og en personbil var lørdag ettermiddag involvert i en trafikkulykke ved Eldhusøya på Atlanterhavsveien. Til sammen fem personer var involvert i ulykken, som skjedde i forbindelse med avkjøring fra fylkesveien.

Nødetatene rykket ut, og skadeomfanget var en periode uklart. Kollisjonen skjedde da en av bilene skulle kjøre av hovedveien.

– Det har skjedd i forbindelse med en avkjøring, der den ene bilen kjørte inn i siden på den andre, sier operasjonsleder i politiet, Sindre Molnes til Tidens Krav.

Like etter ulykken opplyste politiet følgende:

– Ambulansefolk er i ferd med å utrede skadene på stedet, men det er ikke snakk om alvorlige skader. Det dreier seg mest sannsynlig om småskader. Jeg har ikke fått beskjed om at noen er fraktet videre til lege eller sykehus, opplyste Molnes til Tidens Krav.

Alle fikk helsehjelp

Litt senere har nødetatene fått oversikt over situasjonen, og opplyser at alle i de involverte kjøretøyene ble fraktet bort fra stedet.

– Det var en bobil og personbil som kolliderte. Dette i forbindelse med avkjøring fra Fylkesvegen. Fire personer ble fraktet legevakt Molde, mens en person fra bobilen fraktes til sykehus i Molde. Det er ikke meldt om alvorlige personskader.

Politiet har gjort undersøkelser på stedet og oppretter sak.

Politiet måtte en periode dirigere trafikken forbi ulykkesstedet. Vegtrafikksentralen meldte like før klokken 18.00 at trafikken går som normalt igjen.

Artikkeltags