Ble kåret til Norges beste arbeidsplass

Silje Maria Bauge (fra venstre), Alexander Bjerkås, Marita Målø, Brynjar Skår Bergesen og Eli C. Kvåle er fornøyd med seieren.

Silje Maria Bauge (fra venstre), Alexander Bjerkås, Marita Målø, Brynjar Skår Bergesen og Eli C. Kvåle er fornøyd med seieren.

EiendomsMegler 1 Midt-Norge er kåret til Norges beste arbeidsplass for fjerde år på rad

DEL

Det internasjonale analyse- og rådgivningsselskapet Great Place to Work har 19. mars kåret Norges beste arbeidsplasser for 16. år på rad. EiendomsMegler 1 Midt-Norge går av med seieren for fjerde år på rad, melder selskapet i en pressemelding.

– Det er mange som lurer på om EiendomsMegler 1 Midt Norge har en hemmelig formel, som gjør at de er Norges beste arbeidsplass år etter år. Great Place to Work og jeg selv har jobbet tett med dem i mange år, sier administrerende direktør Jannik Krohn Falck i Great Place to Work Norge.

– Ikke et enkelt «stunt»

– Vår strategi for å skape Norges beste arbeidsplass starter med å ta både kunder og ansatte på alvor, sier en fornøyd Alexander Bjerkås, avd.leder EiendomsMegler1 Kristiansund.

– Gjennom ansvarliggjøring og involvering har vi klart å skape en kultur for kontinuerlig forbedring. I vår bransje legger vi ned mange timer på jobb og vårt gode fellesskap blir derfor ekstra viktig.

Great Place To Work sin liste over Norges Beste Arbeidsplasser bygger på data fra arbeidsplassens årlige medarbeiderundersøkelse, samt den årlige kulturrevisjon virksomheten overleverer.

– Involvering og et fremragende læringsmiljø er ikke et enkelt «stunt» for oss, det er en del av vår visjon og våre strategier, sier en stolt Kjetil Reinsberg som er administrerende direktør i EiendomsMegler 1 Midt-Norge.

Årlig publiserer Great Place to Work listen over Norges Beste Arbeidsplasser. EiendomsMegler 1 Midt-Norge ble kåret til årets norske arbeidsplass både i 2016, 2017 og 2018

Artikkeltags