Gå til sidens hovedinnhold

Nyansatt som høgskolelektor

Marianne Glærum er ansatt som høgskolelektor i rettsvitenskap ved Høgskolen i Molde og skal ha arbeidssted i Kristiansund.

Glærum er fra Kristiansund og er utdannet jurist fra det juridiske fakultet i Oslo, skriver Høgskolen i Molde i en pressemelding.

1. september hadde hun sin første arbeidsdag på avdeling Økonomi og samfunnsvitenskap. Glærum får det faglige ansvaret for det nyopprettede årsstudiet i juss og økonomi, og tar nå fatt på arbeidet med å etablere studiet som har oppstart i Kristiansund høsten 2021.

– Med denne ansettelsen har alle tre fagavdelingene ved Høgskolen, tilstedeværelse ved studiestedet i Kristiansund. Både Helsefag og Logistikk har vært i Kristiansund over flere år, skriver studiestedskoordinator Bente Weiseth Frantzen ved Høgskolen i Molde i pressemeldingen.

Marianne Glærum har tidligere erfaring fra Institutt for rettssosiologi ved UiO, Forbrukerombudet, juridisk avdleing i Gjensidige forsikring og privat advokatvirksomhet.

Sist jobbet hun som seniorrådgiver i Helsedirektoratet, ved avdeling Pasient- og brukerombudet i Møre og Romsdal.

– Jeg ser fram til utvikle et nytt årsstudium i juss og økonomi her i Kristiansund. Det er en positiv utfordring å få fagansvar, og i tillegg få bidra med undervisning og forskning. Samtidig er det kjekt å komme til en arbeidsplass med så mye forskjellig kunnskap samlet på ett sted, sier Glærum i pressemeldingen.

Ansatt som førsteamanuensis ved Høgskolen i Molde sitt studiested i Kristiansund

Øystein er ny studieleder i Kristiansund

Viserektor flytter kontoret fra Molde til Kristiansund: – Må bygge et fagmiljø her

Kommentarer til denne saken