Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen (53) skal sørge for at NRK ikke mister de unge og slår fra seg mot utenlandske mediegiganter.

Norsk mediebarometer viste nylig at en av seks unge kun får nyheter via sosiale medier. Blant dem mellom 15 og 24 år, kom ikke NRK inn på listen over de mest brukte mediene, skriver Aftenposten.

Nå er vel NRK i fare for å miste de voksne seerne og lytterne også - for nyhetene i NRK filtreres og ufarliggjøres, slik at virkeligheten skjules.

Dette samme gjelder gammelmedia (Mainstream media) og da er det ikke rart at folk, unge og voksne søker nyheter på nettaviser og utenlandske kanaler.

For når NRK og gammelmedia omtaler ungdom, voksne og små barn, som kaster stein, flasker etc., mot politiet, mens de roper Allahu akbar og fuck politiet, for kun som motdemonstranter og rasende ungdom, så oppfyller ikke disse media sitt samfunnsansvar.

For andre året på rad, feiret NRK den islamske fastetidens slutt, Id.

Det virker å være maktpåliggende for NRK å følge opp den positive holdningen som er konsensus hos gammelmedia og våre myndigheter.

Vi er alle tvunget til å skatte-finansiere NRK, enten vi benytter oss av NRK eller ikke.

Så når det gjelder NRKs samfunnsansvar som folkeopplyser, så svikter det i hvert fall fullstendig når det gjelder et opplysningsprogram om Islam og profeten Muhammeds liv og lære - noe som burde være betimelig i dagens Norge.

Før i tiden var media folkets «vaktbikkjer» mot myndighetene, i dag er de betalte «vaktbikkjer» av staten og mot folket - mens de sensurerer bort det som ikke er politisk korrekt.

Noe dette leserbrev nok ikke er, antagelig.