Tidligere i uka ble det klart at Andreas Hopmark har signert ny kontrakt med KBK. Lørdag signerte Liridon Kalludra en avtale med Kristiansund Ballklubb som varer ut 2023.

- Vi er veldig glad for at Liridon er med videre. Han er svært betydningsfull for oss og er en av de mest kreative spillerne i Eliteserien. Han har en viktig rolle i vår spillestil og han er sentral i at laget beholdet ballen i laget. Mange av de gode angrepene som laget produserer er via Liridon, og slik har det vært siden vi rykket opp i Eliteserien, sier en fornøyd sportslig leder i Kristiansund Ballklubb, Kenneth A. Leren til klubbens nettside.

- Jeg er veldig glad for å høre at klubben setter pris på meg, det gjør meg stolt. Det betyr at jeg har gjort noe bra her, men jeg hadde ikke klart det uten alle som jobber i klubben, alle rundt klubben og menneskene i byen. Dere er fantastiske! Det har vært tøffe perioder noen ganger og det hadde ikke godt uten den støtten jeg har fått gjennom årene. Jeg er stolt, sier Liridon Kalludra.

Liridon Kaludra kom til Kristiansund Ballklubb første gang i 2013. Med så mange år i klubben blir han registrert som KBK-utviklet spiller i NFFs register.

- Liridon er KBK sitt DNA. Fra Liridon kom til klubben første gang i 2013 og til nå har han spilt hele 263 kamper for KBK. Det setter han øverst på vår Adelskalender for KBK 2004-2020, sier en like stolt daglig leder i Kristiansund Ballklubb, Kjetil Thorsen.