(Nidaros): Lørdag kveld avslo RBK budet til italienske Cagliari.

Serie B-klubben forsøkte å hente Ole Sæter og gav frist ut dagen på budet, som ifølge TV 2 ville gjøre RBK sju millioner kroner rikere. Kanalen skrev at RBK krevde det dobbelte. Sæter har tidliger spilt for KBK.

Nå erfarer Nettavisen at det er tikket inn et nytt bud.

Tirsdag stenger overgangsvinduet i Italia.

Cagliari spiller i italiensk Serie B, altså på det nest-øverste nivået i Italia. Der ligger de i skrivende stund som nummer seks, altså på kvalikplass om opprykk.

Kjetil Rekdal hadde lørdag ingen kommentar til saken og Mikael Dorsin har ikke besvart Nidaros sine henvendelser.

– Vi har ikke tenkt å la ham gå. Så skal du aldri si aldri i fotballen, det er livsfarlig, men utgangspunktet er å beholde ham hele året, sa Rekdal til Nidaros så sent fredag.

Tidligere i uka sa Dorsin til Nidaros at han tvilte på flere kontraktsforslag til Ole Sæter fra RBK.

Sæter er på utgående kontrakt med RBK og har avslått tre tilbud om kontraktsforlengelse. Fredag kom han inn og scoret han lagets mål da Rosenborg og Tromsø innledet sesongen med 1–1 på Koteng Arena.

– Han er farlig, han har noe med seg. Det så vi fjor og da han kom inn nå. Han er livsfarlig når han spiller og bøtter inn mål og assists. Jeg gleder meg til å følge med han i år også, sa TILs målscorer og Sæters kompis, Vegard Erlien, etter lørdagens kamp.

Lørdag kunne Nettavisen avsløre at Rosenborg også har avslått et bud på Stefano Vecchia.