Stor togulykke i Hellas

Minst 26 personer omkom og minst 85 er skadd etter at to tog kolliderte i det sentrale Hellas sent tirsdag kveld, opplyser brannvesenet i landet.

Kollisjonen skjedde utenfor byen Larissa, omtrent 380 kilometer nord for Aten. Det var et passasjertog og et godstog som kolliderte front mot front. Minst tre togvogner tok fyr.

Bola Tinubu vant presidentvalget i Nigeria

Regjeringspartiets kandidat Bola Tinubu har gått seirende ut av presidentvalget i Nigeria, viser de endelige resultatene fra landets 36 delstater.

Den uavhengige nasjonale valgkommisjonen, INEC, har bekreftet at Tinubu har passert grensen på 25 prosent av stemmene i 24 av landets delstater som kreves for å bli vinne presidentvalget.

Ny seier for Zuccarellos Wild

Det ble seier for Mats Zuccarellos lag Minnesota Wild i kampen mot New York Islanders. Kampen måtte avgjøres på straffeslag.

Det sto 1–1 etter både tre perioder og overtid. Zuccarello var først ute til å ta straffeslag, men forsøket ble reddet. Den eneste scoringen i straffeslagkonkurransen kom fra lagkamerat Frederick Gaudreau – og seieren ble med det sikret Wild.

Person skadd etter kollisjon utenfor Tromsø

En personbil kolliderte med en brøytebil like utenfor Tromsø i tretiden. Føreren av personbilen er tatt hånd om av helsepersonell. Skadeomfanget er ukjent. Føreren av brøytebilen er uskadd.

Ulykken skjedde på E8 i Hundbergan utenfor Tromsø.

Fire personer er sendt til legevakta etter slåsskamp

Slåsskampen fant sted midt på Hvamsvegen og det var observert bruk av jernstenger. Politiet skal avhøre alle fire personer som var involvert i hendelsen.