Gå til sidens hovedinnhold

Nåtidens største bløff vedrørende klima og CO2

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hvordan kan ekte fagfolk slippe til i MSM (Mainstream Media) for å opplyse dagens politikere vedrørende ekte fakta om klima og CO2? Her er litt motvekt som jeg har snappet opp mest via en FB-gruppe og ekte uavhengige fagfolk og jeg er ingen ekspert:

Partilederdebatten fra Arendals-uken på NRK forrige torsdag. Grønt skifte meg hit og grønt skifte meg dit. Bærekraft meg hit og bærekraft meg dit. Klimakrise meg hit og klimakrise meg dit. CO2 utslipp meg hit og CO2 utslipp meg dit.

Heldigvis ble det i disse vanskelige tider satset videre på Norges viktigste næring (oljeindustrien) med koronakrisepakker, slik at næringen vil leve i mange 10-år fremover. Selvsagt mot stemmen til et parti jeg ikke gidder å nevne. (Et som uten vitenskaplig dokumentasjon skremmer ungene våre med jordklodens snarlige undergang bl. a.). Vi kan ikke leve av «grønske» og noen klimakrise har vi ikke. Den er kun politisk vedtatt (politisk konsensus) og tjener de som er søkkrike fra før i den vestlige verdenen. Følg pengesporet og nåtidens største forbrytelse vil bli oppklart. Politikerne vil som vanlig ikke høre på ekte fagfolk jfr. også f. eks. bråket rundt våre sykehus. De er blitt altfor høye på seg selv!

Klimaendringer har vi alltid hatt og klimaendringer vil vi i all framtid ha. Vi mennesker har i «beste fall» minimal påvirkning. Klimaendringene styres hovedsaklig av solsyklusene. CO2 er den viktigste klimagassen vi har. Uten den vil alt liv på jorden dø ut (faktisk om den kommer under 0,02 %). Den kan med fordel økes fra de 0,04 % av den som finnes i luften/atmosfæren i dag til det dobbelte, slik at matproduksjonen økes til den vi vil ha behov for i framtiden med hensyn til at verden øker med 83 millioner borgere hvert år. Den er både luktfri og usynlig og har ingen ting med forurensning av f. eks. store byer å gjøre. Det er det smog, svovel og svevestøv som sørger for.

Et paradoks vedrørende «grønt skifte» (politisk moteord) som vil redusere/fjerne, sågar fange CO2 til sløsing av milliarder av kroner bare i Norge, som kun slipper ut 0,03 % av verdens CO2 utslipp, er at jordkloden vil bli mye ekte grønnere med økt CO2 innhold (økt planteinnhold/dyreinnhold og derigjennom økt matvareproduksjon). Jfr. også fotosyntesen.

Det vi mennesker virkelig kan gjøre noe med, er miljøet. F. eks. å sørge for en kraftig redusering av avfall i naturen (spesielt plast) og stoppe rasering av naturen/miljøet ved å slutte å installere totalt unødvendige vindmøller til lands og havs. Da først kan vi snakke om/nevne ordet bærekraft!

Kommentarer til denne saken