Basert på kunngjøringer 30. november.

I næringslivsloggen finner du en oversikt over kunngjøringene fra næringslivet på Nordmøre – inkludert Heim og Hustadvika. Nederst i saken finner du også faste uttrekk over de siste etableringene og de siste konkursene på Nordmøre.

Vi har også med gårsdagens utvikling på Oslo Børs (forrige fredag på mandager).

Tidens Krav henter kunngjøringene fra Brønnøysundregistrene.

Har du tips til informasjon vi bør inkludere i næringslivsloggen? Send forslag til redaksjonen@tk.no.

Aure

Aure Entreprenering AS: Bobehandlingen av selskapet er innstilt fordi boets midler ikke kan dekke omkostningene ved fortsatt behandling. Selskapet er slettet i Foretaksregisteret.

Bygten Holding AS har fått ny forretningsadresse: Tennhaugvegen 10, 6699 Kjørsvikbugen. Selskapet har også gjort endringer i styret, som nå består av styreleder Lasse Høyem.

Nordmøre Bygg Og Element AS har fått ny forretningsadresse: Aursundvegen 974, 6690 Aure.

Averøy

Setran Settefisk AS har endret revisor til Deloitte AS.

Topjo AS har fått ny forretningsadresse: Langøyhøgda 6, 6533 Averøy.

Øyralaks AS har endret revisor til Deloitte AS.

Hustadvika

Enhjørning Holding AS: Bobehandlingen er innstilt fordi boets midler ikke kan dekke omkostningene ved fortsatt behandling. Selskapet er slettet i Foretaksregisteret.

Pedersen Eiendom har endret formål til «Boligeiendom: kjøp og salg av bolig, utleie og turisme».

Sjøbu AS er slettet i Foretaksregisteret.

Kristiansund

Ivar Aasens Gate 9 og 11 AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Kristine Wintervold AS er meldt oppløst. Selskapet ble registrert i 2018 med formålet «Salg av tjenester og produkter knyttet til design, strategi og fotografi og annet som naturlig faller sammen med dette. Herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretak».

Oliven Drift AS har endret revisor til Otnes AS.

Reventor AS er slettet i Foretaksregisteret. Selskapet ble registrert i 2020 med formålet «Utviklingsoppdrag, prototyping og rådgiving knyttet til utvikling av HW-løsninger i kunders utviklingsprosjekter», og ble meldt oppløst i oktober 2022.

Sunndal

Team Sjøholt Varmepumpetjenester AS er meldt oppløst. Selskapet ble registrert i 2021 med formålet «Hovedsak service av varmepumper, salg av varmepumper og andre produkter/tjenester som naturlig hører sammen med dette».

Bildeserie

Se bildene: Kø for Normal-åpningen i Sunndal

Tingvoll

Knutsens Bud- & Varetaxi Da har fått varsel om sletting. Foretaket mangler deltakere og tilfredsstiller derfor ikke lovens krav.

Næringlivsloggen

Tidens Krav henter kunngjøringer fra Brønnøysundregistrene (Foretaksregisteret, Regnskapsregisteret, Partiregisteret, Konkursregisteret og Stiftelsestilsynet) som vedrører Nordmøre.

TK publiserer disse daglig (tirsdag til lørdag) etter hver dag kunngjøringene er gjort offentlige i registrene.

Foretaksregisteret registrerer opplysninger om registreringspliktige og -berettigede norske og utenlandske foretak i Norge. Registeret kunngjør blant annet registrering av nye foretak, viktige endringer, oppløsning og sletting. Hvis et foretak meldes oppløst, kan det være fordi det går over til en annen selskapsform.

Konkursregisteret registrerer opplysninger om alle konkurser og tvangsavviklinger i Norge. Registeret kunngjør beslutninger om åpning, innstilling, avslutning og fortsettelse av bobehandling.

Stiftelsestilsynet fører Stiftelsesregisteret, som registrerer alminnelige og næringsdrivende stiftelser. Kunngjøringer fra stiftelsestilsynet omfatter omdanning for avvikling, sammenslåing eller deling.

Savner du kommunen din i dagens artikkel? Tidens Krav mottar kunngjøringer fra alle kommunene på Nordmøre, men det er ikke dermed sagt at det er noen kunngjøringer fra din kommune hver dag.

Se tidligere næringslivslogger her.

SAS-aksjen falt etter kvartalstall

SAS-aksjen falt med over 2 prosent på Oslo Børs onsdag. Hovedindeksen endte opp med 0,28 prosent til 1.220,76 poeng.

Blant de mest omsatte aksjene hadde Frontline en dag med opp- og nedturer. Etter å ha lagt fram kvartalstall falt aksjen kraftig, før den hentet seg inn mot slutten av dagen og endte opp 2,70 prosent.

Energiselskapene Equinor og Rec Silicon, samt fiskeoppdrettsselskapet Salmar hadde også en positiv dag på børsen. Aksjene i selskapene endte opp henholdsvis 0,56, 6,64, 3,73 prosent.

Aksjene i SAS, Yara International, Norsk Hydro og Telenor endte på sin side ned med henholdsvis 2,14, 3,29, 0,68 og 2,68 prosent.

Oljeprisen stiger og var i 16.45-tiden onsdag på 86,73 dollar, opp 2,14 prosent.

De viktigste europeiske børsene opplevde i likhet med Oslo Børs en positiv dag. DAX i Frankfurt endte med en oppgang på 0,13 prosent, mens CAC 40-indeksen i Paris steg med 0,57 prosent. FTSE 100-indeksen i London steg med 0,93 prosent.

(©NTB)