Gå til sidens hovedinnhold

Næringsliv: Har opprettet nytt investeringsselskap

Dagens artikkel er vinklet på at Furuhaug-Holding AS er blitt etablert.

Basert på kunngjøringer gjort 2. og 3. juli.

I næringslivsloggen finner du en oversikt over kunngjøringene fra næringslivet på Nordmøre – inkludert Heim, Hustadvika og Rindal. Nederst i saken finner du også faste uttrekk over de siste etableringene og de siste konkursene på Nordmøre.

Vi har også med gårsdagens utvikling på Oslo Børs.

Tidens Krav henter kunngjøringene fra Brønnøysundregistrene.

Har du tips til informasjon vi bør inkludere i næringslivsloggen? Send forslag til redaksjonen@tk.no.

Averøy

Kristiansund Fjellklubb har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Nordre Averøy Vannverk Sa har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Pure Norwegian Seafood AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Gjemnes

Lykkeliten Barnehage, Storlandet Sa har gjort endringer i styret. Selskapets styre består nå av styreleder May Elisabet Martinsen, nestleder Lillian Harstad og og styremedlemmene Therese Nesse Brynestad, Hege Marit Hyllnes og Katrine Vassgård Gjetøy, samt varamedlemmene Anette Thorshaug, Tore Olav Storvik, Sissel Bodil Kamsvåg og Katharina Ulleland.

Wiik Utleie AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Hustadvika

Hz Eiendom AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Kristiansund

Bjørnemosen AS har fått ny forretningsadresse: Amundbergan 47, 6518 Kristiansund.

Gomagata 29-35 Borettslag har endret revisor til Bdo AS. De har også gjort endringer i styret, som nå består av styreleder Edvin Torkildsen og styremedlemmene Alv Magne Helset og Gunn Elfrid Strandheim, samt varamedlemmene Nils Petter Bjørke og Merete Dragset.

Rk Anlegg AS har endret revisor til Norvik Revisjon AS.

Bunnpris Stortua AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Hytteleik AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Trio Utvikling Kristiansund AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Smøla

Coop Veidholmen Sa har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Reitan Kystfiske AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Smøla Naturopplevelser AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Sunndal

Storvik AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Sunndal Sparebank har gjort endringer i styret. Selskapets styre består nå av styreleder Roar Ørsund, nestleder Magnhild Pape Meringen og styremedlemmene Lisbeth Thorsøe, Vidar Sæter, Anveig Bjordal Halkjelsvik og Laila Sødahl. Varamedlem er Viggo Martin Hanssen og observatør er Odd Arve Skralthaug.

Surnadal

Furuhaug-Holding AS har blitt etablert. Foretakets formål er å «investere i selskaper og eiendom og alt annet som naturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretagende». Kapital: 30.000 kroner. Daglig leder: Ståle Sæterbø.

Lege Solveig Vold AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Tingvoll

Nexta AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Tid... Siri Forbord er slettet i Foretaksregisteret.

Næringlivsloggen

Tidens Krav mottar kunngjøringer fra Brønnøysundregistrene (Foretaksregisteret, Regnskapsregisteret, Partiregisteret, Konkursregisteret og Stiftelsestilsynet) som vedrører Nordmøre.

TK publiserer disse daglig (tirsdag til lørdag) etter hver dag kunngjøringene er gjort offentlige i registrene.

Foretaksregisteret registrerer opplysninger om registreringspliktige og -berettigede norske og utenlandske foretak i Norge. Registeret kunngjør blant annet registrering av nye foretak, viktige endringer, oppløsning og sletting. Hvis et foretak meldes oppløst, kan det være fordi det går over til en annen selskapsform.

Konkursregisteret registrerer opplysninger om alle konkurser og tvangsavviklinger i Norge. Registeret kunngjør beslutninger om åpning, innstilling, avslutning og fortsettelse av bobehandling.

Stiftelsestilsynet fører Stiftelsesregisteret, som registrerer alminnelige og næringsdrivende stiftelser. Kunngjøringer fra stiftelsestilsynet omfatter omdanning for avvikling, sammenslåing eller deling.

Savner du kommunen din i dagens artikkel? Tidens Krav mottar kunngjøringer fra alle kommunene på Nordmøre, men det er ikke dermed sagt at det er noen kunngjøringer fra din kommune.

Se tidligere næringslivslogger her.

Opptur på børsen på ukens siste handledag

Hovedindeksen på Oslo Børs steg med 0,49 prosent til 1.137,1 poeng på fredag. En grei ukeavslutning, men bare halvparten av økningen sammenlignet med dagen før.

Ifølge E24 ender dermed Oslo Børs uken totalt med et fall på 0,25 prosent sammenlignet med forrige fredags sluttkurs.

Denne fredagen var det Aker Solutions som steg mest med 7,5 prosent, mens MPC Container Ships var fredagens store taper på hovedindeksen med et fall på hele 17,5 prosent. Mye av dette skyldes en nedgradering fra DNB Markets.

Konteinerrederiet ble dermed også fredagens nest mest omsatt aksje, rett bak Equinor, som falt med 0,3 prosent.

Blant de øvrige større selskapene notert på hovedindeksen, steg Telenor med 1,6 prosent og Yara International med 0,7. DNB steg med mer moderate 0,2 prosent. I tillegg til Equinor falt Adevinta og Mowi – med henholdsvis 0,3 og 0,1 prosent.

Oljeprisen, som var med på å gi børsen en opptur torsdag, fortsatte å stige fredag, men mer moderat. Et fat nordsjøolje ble omsatt for rundt 75,8 dollar ved børsslutt, opp med i underkant av 0,3 prosent. Et fat amerikansk lettolje ble omsatt for rett under 75 dollar, opp med 0,2 prosent.

Blant aksjeindeksene i Europa var det litt blandet drops. DAX 30 i Frankfurt steg med 0,3 prosent, mens CAC 40 i Paris og FTSE 100 i London begge falt med i underkant av 0,1 prosent.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken