Basert på kunngjøringer gjort 13.–18. april.

I næringslivsloggen finner du en oversikt over kunngjøringene fra næringslivet på Nordmøre – inkludert Heim, Hustadvika og Rindal. Nederst i saken finner du også faste uttrekk over de siste etableringene og de siste konkursene på Nordmøre.

Vi har også med gårsdagens utvikling på Oslo Børs (forrige fredag på mandager).

Tidens Krav henter kunngjøringene fra Brønnøysundregistrene.

Har du tips til informasjon vi bør inkludere i næringslivsloggen? Send forslag til redaksjonen@tk.no.

Aure

Aure Ent Eiendom AS har endret revisor til Bdo AS.

Aure Entreprenering AS har endret revisor til Bdo AS.

Averøy

Bjørn Erik Rånes har blitt etablert. Foretakets formål er «Anlegg, maskin og jordbrukstjenester». Daglig leder er Bjørn Erik Rånes.

Avset AS har fått ny forretningsadresse: Ekkilsøyveien 327, 6530 Averøy.

Gjemnes

Kinnabakken AS har gjort en meldepliktig avtale. Foretaksregisteret har mottatt redegjørelse datert 14.03.2022 for inngåelse av avtale etter aksjeloven § 3-8 mellom selskapet og Trond Hoem.

Hustadvika

Hestad & Utheim Snekkerverksted AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Hustadvika Adventure AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Smørholm Oljeprodukter AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Kristiansund

Atlantic-Eiendom AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Fjellheimen Elektro AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Holm Holding AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Smøla

Byggmester J. H. Tretnes AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Leppy AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Sunndal

Stiftelsen Øksendal Utleieboliger har endret revisor til Bdo AS.

Surnadal

Beler AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Todalen Lagerbygg AS har levert og fått godkjent årsregnskapet.

Næringlivsloggen

Tidens Krav mottar kunngjøringer fra Brønnøysundregistrene (Foretaksregisteret, Regnskapsregisteret, Partiregisteret, Konkursregisteret og Stiftelsestilsynet) som vedrører Nordmøre.

TK publiserer disse daglig (tirsdag til lørdag) etter hver dag kunngjøringene er gjort offentlige i registrene.

Foretaksregisteret registrerer opplysninger om registreringspliktige og -berettigede norske og utenlandske foretak i Norge. Registeret kunngjør blant annet registrering av nye foretak, viktige endringer, oppløsning og sletting. Hvis et foretak meldes oppløst, kan det være fordi det går over til en annen selskapsform.

Konkursregisteret registrerer opplysninger om alle konkurser og tvangsavviklinger i Norge. Registeret kunngjør beslutninger om åpning, innstilling, avslutning og fortsettelse av bobehandling.

Stiftelsestilsynet fører Stiftelsesregisteret, som registrerer alminnelige og næringsdrivende stiftelser. Kunngjøringer fra stiftelsestilsynet omfatter omdanning for avvikling, sammenslåing eller deling.

Savner du kommunen din i dagens artikkel? Tidens Krav mottar kunngjøringer fra alle kommunene på Nordmøre, men det er ikke dermed sagt at det er noen kunngjøringer fra din kommune.

Se tidligere næringslivslogger her.

Ny rekord på Oslo Børs før påskepause

Oslo Børs åpnet med bred oppgang på den siste handelsdagen før påske. Hovedindeksen var opp 1,42 prosent til 1.283 poeng da handelen stengte klokka 13.

Med bare halv dags handel på grunn av påsken stengte Oslo Børs onsdag klokka 13.

Etter nedgang tidligere i den stille uken svingte aksjemarkedet seg opp. Ved stengetid viste alle de toneangivende selskapene positiv utvikling, godt drevet av en økning i oljeprisen på 1,51 prosent og en pris på 106,15 dollar fatet for nordsjøolje.

Equinor var suverent mest omsatt, med over en halv milliard kroner, og endte med oppgang på 3,17 prosent. Bak lå Norsk Hydro (+3,33), Aker BP (+3,38) og Yara (+2,98). Også oljeselskapene DNO og Vår Energi gikk fram med henholdsvis 5,76 og 4,88 prosent. Rec Silicon steg med 4,51 prosent.

På børsene i Europa var bildet noe annerledes. DAX 30-indeksen i Frankfurt falt med 0,79 prosent og CAC 40-indeksen i Paris sank med 0,36 prosent. I London steg FTSE 100-indeksen 0,17 prosent.

(©NTB)