Største møbelbutikk på Nordmøre

Fornøyd: Jostein Hopen og Stig Myklebust i Bohus er begge veldig fornøyde med det nye lokalet på Handelsparken Løkkemyra. Alle foto: Bjørn A. Hansen

Fornøyd: Jostein Hopen og Stig Myklebust i Bohus er begge veldig fornøyde med det nye lokalet på Handelsparken Løkkemyra. Alle foto: Bjørn A. Hansen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Tidligere matbutikk ble fylt med møbler.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisa og alt innhold på nett

Torsdag var det åpningsfest i den største møbelbutikken mellom Ålesund og Trondheim. Bohus Hopen, som tidligere holdt til på Goma, har nå flyttet til Handelsparken på Løkkemyra. Møbelbutikken overtok bygget etter Ica Maxi.

– Førsteinntrykket er at det er både oversiktlig, lyst, fint og stort, sier noen av kundene som Tidens Krav snakket med på åpningsdagen.

Stor plass

Kundene har stor plass å boltre seg på, og trange passasjer finnes ikke. Hele lokalet har et samlet areal på 3.300 kvadratmeter. Kundene ledes til de forskjellige kategoriene av interiørartikler og møbler med store plakater.

Både eier Jostein Hopen og kundene er så langt fornøyde med de nye lokalene. Hopen bekrefter også at det er mer utvalg på denne nye butikken, enn den som befant seg på Goma.

– Det er for det meste det samme, men dette er en større butikk og da er også utvalget større.

Kake

Bohus bydde på både bløtkake og kaffe under åpningen. Det falte i smak hos blant annet Marit Bøe, Oskar Bøe, Elling Amundsen og Målfrid Amundsen.

– Det er en kjempe fin butikk og veldig oversiktlig. Dessuten er det utrolig godt med kake, ler de.

Artikkeltags