Nye kontrakter til 90 millioner kroner

T. Ottem Transport på Sunndalsøra har 25 egne vogntog og frakter last over hele landet for Hydro Sunndal.

T. Ottem Transport på Sunndalsøra har 25 egne vogntog og frakter last over hele landet for Hydro Sunndal. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

T. Ottem Transport skal frakte pressbolt, skrap og metall for Hydro Sunndal.

DEL

Fra nyttår skal sunndal-firmaet T. Ottem Transport begynne å frakte pressbolt fra Hydro Sunndal til norske kunder, og ta med skrap i retur. Det skriver Hydro Sunndal I en presse melding.

Denne kontrakten kommer i tillegg til den kontrakten som T. Ottem og Hydro Sunndal inngikk i sommer. Den går på transport av avfall, dross, kaldmetall og bunnkull de neste fem årene.

Disse to kontraktene har en samlet verdi på om lag 90 millioner kroner. For T. Ottem Transport betyr kontraktene at 10 vogntog nå er sikret last i minst tre til fem år framover.

Viktig og gledelig

- Vi har vunnet kontraktene i konkurranse med landsdekkende transportfirmaer. At vi fikk fornyet den største kontrakten først og deretter inngått kontrakt på metallkjøring nå har vært svært viktig og gledelig for oss. Dette sikrer minst ti arbeidsplasser hos oss, forteller Torstein Ottem i T. Ottem Transport på Sunndalsøra.

De har 25 egne vogntog og frakter last over hele landet.

Mange oppdrag for Hydro Sunndal

Kontrakten som ble inngått i sommer omfatter transport av diverse avfall fra aluminiumproduksjonen på Sunndalsøra til Langøya og Brevik, med kaldmetall fra ulike bedrifter på Østlandet som returlast.

I tillegg gjelder den også transport av bunnkull fra Karmøy til Sunndal og transport av dross (aluminiumslagg) som har kommet til Sunndalsøra med båt fra norske aluminiumverk, til Aleris på Rød i Nesset, samt aluminium i retur.

Den nye treårige kontrakten gjelder transport av pressbolt til Raufoss og Magnor, med skrap som returlast til Sunndal.

Artikkeltags