Nominert til Ledertalentene 2014

Asgeir Kvalvik fra Kristiansund (til høyre) er nominert av sin egen sjef, Idar Vollvik, til Ledertalentene 2014. Foto: Privat

Asgeir Kvalvik fra Kristiansund (til høyre) er nominert av sin egen sjef, Idar Vollvik, til Ledertalentene 2014. Foto: Privat

Artikkelen er over 4 år gammel

- Overraskende og veldig moro! sier Asgeir Kvalvik fra Kristiansund.

DEL

Kristiansunderen sier til Tidens Krav at han ble overveldet da han fredag fikk nyheten om at han er nominert til årets utgave av Ledertalentene.

- Det kom som en stor overraskelse. Selvsagt er det veldig moro. Jeg er ydmyk og veldig glad over å få en sånn type oppmerksomhet. Det betyr mye for meg personlig, det er et temmelig greit utstillingsvindu med tanke på videre karriere, sier kristiansunderen til Tidens Krav.

Idar Vollvik har tatt Kvalvik under sine vinger. Først som trainee i Ludo-sfæren, og nå som personlig assistent.

Nå har altså kjendisgründeren nominert den 24 år gamle kristiansunderen til Ledertalentene 2014, som arrangeres for sjette gang i regi av økonominettstedet E24. I samarbeid med Mercuri Urval og en ekstern fagjury leter de etter talenter som: Er 35 år eller yngre (født 1979 eller senere), jobber i næringslivet, og som har resultat- personal og/eller beslutningsansvar

Vollvik sier til E24 det er mange som vegrer seg for å sette av tid til mentor-rollen. Selv er han mektig glad for at han tok en trainee under sine vinger.

- Vi er, i likhet med mange andre bedrifter, fortsatt for dårlige til å plukke opp unge mennesker. Det går nok på at man vegrer seg for å sette av tid til mentorrollen, eller at man føler seg ukomfortabel med det. Men for min egen del er jeg mektig glad for at jeg har gjort det, sier administrerende direktør Idar Vollvik i Ludo til E24.

Til begges berikelse

Ifølge nettstedet omtaler han sin unge nestleder Kvalvik som iherdig og målrettet, og forteller at han lærer fort. Han sier mentorforholdet mellom ham og kristiansunderen er til begges berikelse.

- Mange ledere har kanskje ikke oppdaget verdien og nytten av å jobbe med yngre talenter, men det omvendte er nesten like viktig. Jeg går på arbeid hver dag og er opptatt av å gjøre mitt beste, og om jeg får råd av en på 24 år eller en på 44 spiller ingen rolle, sier han.

Kvalvik sier til E24 at han har lært tre svært viktige ting av Vollvik.

- For min del har det vært en enormt bratt læringskurve. Jeg har lært mye om markedsføring, salg og det å bygge nettverk, sier han.

Skal vi danse

Kristiansunderen er for tiden i Oslo mens Vollvik deltar i Skal vi Danse på TV 2.

- Jeg tar meg av mediehenvendelser, og sørger for å holde timeplana til Idar i orden. Jeg tar også av meg Idars daglige oppgaver rundt driften av Ludo Store mens han er opptatt med salsa og cha-cha-cha, sier Kvalvik til Tidens Krav.

Artikkeltags