Lien og Støre møtes i Kristiansund

Olje- og energiminister Tord Lien, til venstre, og Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre skal begge holde foredrag under Desemberkonferansen. Arkivfoto ANB

Olje- og energiminister Tord Lien, til venstre, og Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre skal begge holde foredrag under Desemberkonferansen. Arkivfoto ANB Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

En beundret og utfordret industri er tema for årets Desemberkonferanse.

DEL

Olje- og energiminister Tord Lien og Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre er to av toppnavnene til Desemberkonferansen torsdag den 4. desember.

Tema for årets konferanse er «Oljeindustrien – nødvendig, beundret og utfordret!».

– Med det som bakteppe setter vi fokus på kostnadsbildet, konkurransekraft, klimaets betydning for energipolitikken, oljerikdom og utenrikspolitikk, skriver prosjektleder Christina Hovde hos arrangøren Kom vekst i en pressemelding.

Tord Lien innledet Desemberkonferansen i fjor som nytilsatt olje- og energiminister, og kommer tilbake i år.

– Lien kommer for å følge opp med tema «Norsk sokkels konkurransekraft». Det skal også bli interessant å høre Jonas Gahr Støre om opinionens syn på dagens olje- og energipolitikk med klima som ramme, sier Hovde.

Desemberkonferansen setter søkelyset på olje- og gasspolitiske trender og utviklingstrekk i Norge, med spesiell fokus på Norskehavet, og samler representanter fra hele industrien.

leverandør- og serviceindustri, operatørselskaper, myndigheter og det politiske miljø. Årets konferanse er den 32. i rekken under mottoet godt voksen og nytenkende. Konferansen samler årlig rundt 300 deltakere.

Artikkeltags