Etter helgas runde går Eliteserien inn i en mer normal kampmodus. Fram til 30. august er det kun én kamp per uke. Hva som skjer deretter, er ennå ikke avklart, men ventelig blir det ikke like stor kampbelastning som fram til nå. På grunn av internasjonale kampdatoer vil det også trolig bli flere helger uten kamper.

KAMPEN HØRER DU PÅ WEB-RADIO HER

Men søndag er det altså full rulle. KBK har aldri slått Viking på bortebane. I fjor ble det tap 0-2 i det som var første serierunde. Også i 2017 var siddisene best. Da vant Viking 2-1 i en kamp hvor KBK slapp inn det siste målet fem minutter på overtid. I 2018 møttes ikke lagene fordi Viking spilte i 1. divisjon.

KBK står med 15 poeng før helga. Viking på sin side har 11, og har ikke greid å følge opp den sterke fjorårssesongen. Da ble Bjarne Berntsens menn til slutt nummer fem, mens KBK fulgte på sjetteplass. I tillegg vant Viking cupfinalen i 2019.

Etter Viking venter Start på hjemmebane. Deretter går turen til Skien og kamp mot Odd, før KBK spiller hjemme mot Sarpsborg 08 og borte mot Sandefjord. Den siste kampen går 30. august. Det er ventet at oppsettet for de resterende kampene med datoer og TV-tider er like rundt hjørnet.