Gå til sidens hovedinnhold

Nå kommer ny app: – Gleder meg stort

Friluftsrådet forventer at tusenvis av brukere vil laste ned den nye Stikk UT!-appen når den nå blir tilgjengelig – og gratis – 14. april.

– Jeg er svært fornøyd med alle samarbeidsaktører og resultatet, og gleder meg stort til at turfolket tar i bruk den nye appen. De som laster den ned 14. april, får se alle årets 470 Stikk UT-turer én dag før alle andre, sier daglig leder Ola Fremo i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal i en pressemelding.

Stikk UT-sesongen (sommer) starter 1. mai.

– I koronaåret 2020 ble det registrert 860.000 Stikk UT-turer, noe som viser at innbyggere og tilreisende virkelig har blitt hekta på friluftsliv og det å stikke ut på tur, sier Fremo. Han tror at den nye Stikk UT-appen raskt vil bli den største og beste tur-appen i regionen. morotur-appen som mange har benyttet til Stikk UT-registrering og som turkart, vil nå bli tatt ut av drift.

Sparebanken Møre, Gassror og Møre og Romsdal fylkeskommune har bidratt økonomisk, Nivero og Tibe og vært med i utviklingen av appen. I den blir det også liggende over 2.000 turer av alle slag, fra turdatabasen morotur.no

I Møre og Romsdal er det de to friluftsrådene Sunnmøre Friluftsråd og Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal som samarbeider med kommunene og hundrevis av frivillige om Stikk UT!

Les også

Rekordvinter for Stikk UT!

Les også

Flere nye turmål når Stikk Ut-sesongen starter

Kommentarer til denne saken