Nå får fylkesvegen sin etterlengtede opprusting

NATTESTENGT: Fylkesvei 65 på strekningen Rindal-Storås er nattestengt fra 21.00 til 05.00 mandag til natt til fredag. På dagtid er det lysregulering og nedsatt hastighet til 50 kilometer i timen. Strekningen gjennomgår en etterlengtet og nødvendig oppgradering, der det blant annet kommer ny asfalt på lange strekninger.

NATTESTENGT: Fylkesvei 65 på strekningen Rindal-Storås er nattestengt fra 21.00 til 05.00 mandag til natt til fredag. På dagtid er det lysregulering og nedsatt hastighet til 50 kilometer i timen. Strekningen gjennomgår en etterlengtet og nødvendig oppgradering, der det blant annet kommer ny asfalt på lange strekninger. Foto:

Fylkesveg 65 er delvis stengt når det nå pågår arbeid med å ruste opp vegen som knytter indre Nordmøre sammen med Trøndelag.

DEL

Fylkesveg 65 - også kalt den Glemte veg - gjennomgår nå en etterlenget og lenge etterlyst opprusting på strekningen Storås - Garberg (den gamle fylkesgrensen, nå kommunegrensen Rindal - Orkland). Det legges nye rør, stikkrenner renskes og det kommer ny asfalt.

I den forbindelse blir trafikantene sterkt berørt fram til arbeidet er ferdig ved utgangen av august.

Vegen stenges helt mandag til natt til fredag mellom 21.00 og 05.00. Utrykningskjøretøy kan passere.

På dagtid er vegen åpen, men den blir lysregulert på grunn av det pågående arbeidet. Fredag etter klokken 14.00 og på helg er vegen åpen. Fartsgrensen som vanligvis er 80 kilometer i timen på denne strekningen, settes ned til 50.

Det er mulig med omkjøring om E 39 Orkanger - Betna. Det er også mulig å kjøre fylkesveg 6170 Rindalsskogen (Nybø) - Lomunddalen - Hoston, eller Rindal - Å over fylkesveg 6166/6174.

VEDLIKEHOLD: Arbeidet med å oppruste fylkesveg 65 i Rindal og Orkland er i gang.

VEDLIKEHOLD: Arbeidet med å oppruste fylkesveg 65 i Rindal og Orkland er i gang. Foto:

Artikkeltags