Gjennom samarbeid med øvrige aviser i Amedia-konsernet, deler Tidens Krav artikler fra andre aviser rundt om i landet med jevne mellomrom.

Nå inngår Tidens Krav et tettere samarbeid med én av de avisene, NT24. Som en del av det samarbeidet, kan du oppleve og klikke deg inn på en sak på forsiden av tk.no, men åpne saken på NT24s nettside.

– NT24 er en nettavis som samler alt som er av næringslivsjournalistikk for på én side. Det er en nettavis for Trøndelag og en del av Nordmøre, forteller redaktør John Inge Seljehaug.

Og som abonnent hos Tidens Krav får du nå tilgang til NT24. Her finner du næringslivsstoff, men kanskje av et litt annet slag enn i de klassiske finansavisene, fortsetter han.

– Vi ønsker å tilby næringslivsjournalistikk som har et folkelig perspektiv. Som ser nedenfra og opp. Vi vil møte personene i næringslivet og dele historiene bak, sier Seljehaug.

Han er opprinnelig fra Averøy og har tidligere jobbet flere år i Tidens Krav.

Tette bånd

Han mener mye av det som foregår i næringslivet i nabofylket er relevant for nordmøringene.

– Trondheim og Trøndelag er en naturlig vei for mange nordmøringer. Der starter mange skolegang og utdanning. Og det er kunnskap og arbeid som går begge veier. Og de to områdene har og mye felles tematikk. Det er også mange like utfordringer for beboerne her og på Nordmøre. Renter som går opp, drivstoffpriser og at det er vanskelig å kjøpe seg bolig. Så jeg tror det er mye det skrives om herfra som er interessant for leserne av Tidens Krav, sier NT24-redaktøren.

Han påpeker også at NT24 blir et tillegg innenfor et område hvor det produseres mye bra fra før.

– Tidens Krav skriver mye bra om næringsliv allerede, men nå får man en ekstra plattform der man får mye annet godt næringsliv- og økonomistoff. Saker som vi lager hver dag, i samarbeid med andre aviser, sier Seljehaug.

Ansvarlig redaktør i Tidens Krav, Ole Knut Alnæs, sier dette blir et tilskudd på et område han vet at mange av avisens lesere er opptatt av.

– Vi vet at mange er interessert i næringsliv og det er tette bånd mellom næringslivet her og næringslivet i Trøndelag. Så vi er sikre på at NT24 vil være interessant for mange av våre abonnenter, sier han.