Få vårt nyhetsbrev rett i innboksen – og vinn to pass til Skjærvafest

Catrine Bruvoll, salgsdirektør i Tidens Krav.

Catrine Bruvoll, salgsdirektør i Tidens Krav.

Artikkelen er over 2 år gammel

Hver morgen sender vi ut de viktigste sakene som nyhetsbrev. Slik kan du være forberedt til dagen og oppdatert på de siste hendelsene, ferskeste nyhetene og debatten på Nordmøre.

DEL

Siden i vår har flere hundre lesere fått vårt nyhetsbrev i innboksen hver morgen. Nyhetsbrevet er et ekstratilbud til deg som ønsker å være sikker på å få siste nytt fra vår region når du våkner.

Nå ønsker vi at flere skal få muligheten til å prøve ut nyhetsbrevet. Du kan registrere deg som mottaker av TKs nyhetsbrev ved å trykke her.

Abonnerer du på vårt nyhetsbrev innen tirsdag 7. august, er du automatisk med i trekningen om to festivalpass til Skjærvafest!

Ung profil

– Tidens Krav er igjen stolt sponsor av Skjærvafest, og vi vil gjerne dele gode konsertopplevelser med våre trofaste lesere. Festivalen har en ung profil som vi synes er spennende, og tiltrekker en aldersgruppe som vi ønsker å nå ut til på en enda bedre måte, sier salgsdirektør Catrine Bruvoll i Tidens Krav.

Under festivalen som varer fra 10.–11. august kan du høre artister som C.C. Cowboys, Bob Hund og Tea Megaard i en avslappet atmosfære ved sjøen på Innlandet i Kristiansund.

– Å sitte på svabergene i fantastiske omgivelser i Skjærva med et glass vin og høre på god musikk er fint, sier Bruvoll.

Les om Skjærvafest i vårt festivalmagasin.

Trenger ikke være abonnent

TKs nyhetsbrev vil ha både åpne saker for alle, og noen TK+saker som er for alle abonnenter.

Man trenger ikke være abonnent for å motta nyhetsbrevet, det holder med å være registrert som aID-bruker hos Tidens Krav.

Dersom du kun leser papiravisa i dag, eller ikke har registrert deg på nett, kan du registrere en aID-konto ved å logge inn på våre nettsider. Da vil du også få tilgang til papiravisa på nettbrett, PC og mobil, alle plussartikler, søkbart arkiv og et daglig magasin fra Nettavisen med de beste nasjonale sakene.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken