Møre og Romsdal FrP fremmer mistillitsforslag mot fylkesrådmannen: – Begeret er fullt

DEL

Møre og Romsdal FrP sin fylkestingsgruppe fremmer mistillitsforslag mot fylkesrådmannen i Møre og Romsdal fylkeskommune. Det skriver fylkestingsgruppa i en e-post til Tidens Krav.

– Begeret er fullt, overfylt og fylkestingsgruppa til Møre og Romsdal FrP kan ikke gjøre annet enn å uttrykke mistillit til fylkesrådmannen, og ber fylkestinget behandle denne saken der etter, skrives det i e-posten.

Bakgrunnen for saken ligger blant annet i fylkesrådmannens håndtering av saksbehandlingen til utbyggingen av Nordøyvegen. FrP mener fylkesrådmannen har utøvd «særdeles uryddig og mangelfull saksbehandling».

– (..) som til slutt første til administrasjonen synliggjorde en «regnefeil» på hele 1,2 milliarder kroner, står det i e-posten.

Fylkestingruppa trekker også fram et varslet underskudd, og skriver i e-posten at «Ca en måned og 15 dager etter budsjettbehandlingen i fylkestinget desember 2019, legger fylkesrådmannen fram regnskapet for 2019, som viser et økonomisk grunnlag som slettes ikke er i underskudd, men derimot «tidenes største overskudd» med hele 313,5 millioner kroner».

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken