Moldejazz-sjefen bytter jobb

Festivalsjef Hans-Olav Solli i Moldejazz danser med daværende kulturminister Linda Hofstad Helleland under festivalåpningen i 2017.

Festivalsjef Hans-Olav Solli i Moldejazz danser med daværende kulturminister Linda Hofstad Helleland under festivalåpningen i 2017. Foto:

Hans-Olav Solli blir ny direktør for Romsdalsmuseet.

DEL

Solli er nå festivalsjef for Moldejazz, hvor han har vært siden 2006. I løpet av denne tiden har han gjennomført 15 festivaler – 9 som markeds- og sponsorsjef og 6 som festivalsjef.

Solli går av i Moldejazz ved årsskiftet for å tiltre i den nye stillingen som direktør for Romsdalsmuseet.

– I tillegg til sin erfaring fra kulturfeltet, bringer Hans-Olav Solli med seg kunnskap fra bransjer som TV-produksjon, reklame og markedsføring, samt politikk og administrasjon. Styret ser fram til å samarbeide med den nye direktøren om å videreutvikle museets tilbud og tjenester, sier styreleder Anders Talleraas i Romsdalsmuseet i en pressemelding.

Solli var én av de to personene som var unntatt offentlighet på søkerlista. Totalt 11 personer ønsket jobben som direktør i Romsdalsmuseet.

Solli etterfølger David Tuddenham, som velger å gi seg etter drøye to år som direktør.

– Moldejazz vil starte arbeidet med å rekruttere ny festivalsjef umiddelbart, skriver styreleder Stein Berg Oshaug i Moldejazz i en pressemelding.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken