Molde slo østerrikske Wolfsberger 4-0 torsdag og sikret avansement i den tredjerangerte klubbturneringen i Uefa-regi med 4-1 sammenlagt.

Den norske representanten var seedet på nivå to.

Gent (Belgia) har Andreas Hanche-Olsen og Jens Petter Hauge (innlånt fra Eintracht Frankfurt) i stallen. De to andre lagene i puljen er Shamrock Rovers (Irland) og Djurgården (Sverige).

Norske Gustav Wikheim spiller for den svenske klubben.

– Jeg synes dette ser ut som ei artig og utfordrende gruppe som er forholdsvis åpen. Jeg kan ikke si at jeg kjenner inngående til disse lagene ennå, så vi skal bruke litt tid på å bli skikkelig kjent med dem nå. Jeg ser for meg dette kan bli en spennende gruppe, sier Molde-trener Erling Moe til Romsdals Budstikke etter trekningen.

Molde endte opp med det som kan kalles en sportslig drømmetrekning, og laget bør ha en god mulighet til å komme seg videre til cupspillet i turneringen.

– Det skal vi bestandig ha som mål, men ingen lag som går videre til et europeisk gruppespill kan betegnes som svake. Jeg tror ikke det blir lett å møte noen av dem, og vi skal selvfølgelig ta alle på største alvor. Jeg tror vi får god motstand over hele fjøla, så dette blir artig, fortsetter Moe.

Puljespillet i conferenceligaen spilles over seks torsdager i perioden 8. september til 3. november.

De åtte gruppevinnerne i conferenceligaen er sikret plass i åttedelsfinalen. Puljetoerne skal ut i et omspill mot utslåtte lag fra europaligaen om de siste billettene til første utslagsrunde.