Naturødeleggelse

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Til Nordseth. I disse utbyggingstider av vindkraft, syns jeg du tar en vel optimistisk tone.

Faktum er at det er ødeleggende både fugler, insekter og dyr. For ikke å snakke om myr som det er mye av på Frøya. Din kompis OE har jo sagt at det ikke skal dyrkes mer myr og da er det vel det samme som gjelder FKS på Frøya. Der har de jo herjet på ganske hardt.

Nei, hold deg til det du kan Nordseth – nemlig samferdsel. Nå skal jo de rive setrene på Dovre også, syns det er litt rart når de i samme slengen sier ja til stor utbygging av alpinby i et område der reinen kalver – det er vel mere forstyrrende vil jeg tro.

Etter det jeg vet så må det disp. til for at det skal dyrkes mer myr på Smøla. Synes ikke Venstre står fram som et miljøparti, lengre snarere tvert imot. Disse setrene på Dovre ble jo nærmest tvangsproppiert fra grunneierne for at det skulle bli skytefelt. Så nå skal det rives, det naturlige var jo å tilbakeføre de til grunneierne. Tror nok at det blir en god del støy når de begynner å rive.

Det er vel ikke lenge før det blir forbudt å gå i fjellet slik som det er nå. Nei, våkn opp og se hvordan det er rotet til med alt tror det er på tide og stikkefingeren i jorda og begynne og tenke på våre etterkommere. De vil helt sikkert ikke like alt min generasjon har stelt i stand.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags