Venstre tar Nordmøre inn i framtida

Ragnhild Helseth, 6.kandidat Venstres Stortingsliste i Møre og Romsdal

Ragnhild Helseth, 6.kandidat Venstres Stortingsliste i Møre og Romsdal Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL
Nordmøre og spørsmålet om hvordan forholdene vil bli framover for alle oss som bor her, opptar Venstre. Det har stortingsrepresentant Pål Farstad vist gjennom sitt arbeid på Stortinget siden 2013. Og det er framtida som opptar Farstad i hans videre arbeid som stortingsrepresentant for Venstre.

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. 

Nordmørslista ved Steinar Wik Sørvik nevner i et leserbrev i tk.no 25.07.17 en rekke saker som deres parti vil jobbe for om de kommer inn på Stortinget etter valget.

Les også: Hvem eier fogderistriden?
 

Sakene som Nordmørslista nevner, er enten allerede besluttet i Stortinget med et bredt politisk flertall bak seg, slik som sykehussaken, eller de står for tur og må bli ivaretatt av etablerte partier for å nå gjennom i Stortinget i kommende periode.

Venstres Pål Farstad har vist evne og posisjon til å oppnå gjennomslag og få resultater både hva gjelder høyere utdanning, helse og samferdsel, for å nevne noen områder. Midler til Høgskolesenteret og Campus Kristiansund, NORSØK på Tingvoll, samferdselstiltak på Nordmøre og ekstra penger til Helseinnovasjonssenteret er noen eksempler på resultater Farstad har oppnådd.

Nordmørslista skal ha honnør for at de setter viktige spørsmål på dagsorden. Og som synlig i fylkespolitikken har partiet bidratt til å sette trykk på politiske løsninger som fremmer Nordmøre.

Nå står et stortingsvalg for tur. Da må en spørre seg hva som tjener Nordmøre best i arbeidet på riksplan. Er det å få inn en protestliste fra Nordmøre som ikke har avklart sin politiske plattform utover å snakke opp et lite geografisk område av Norge? Eller er det å sikre plassen til en representant som både snakker Nordmøre sin sak og som tilhører et parti med et klart politisk budskap på alle politikkområder.

Det etterspørres stadig representanter som taler Nordmøre sin sak. Det virker noen ganger som om velgerne ikke ser skogen for bare trær.

Pål Farstad står klar til å ta Nordmøre videre inn i framtida!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags