Tingvoll KrF oppsummerer

Av
DEL

LeserbrevVed siste kommunevalg ble KrF den store valgvinneren. Vi økte fra 2 til 5 representanter i kommunestyret. Likevel endte konstitueringen med at vi måtte ta til takke med opposisjonsplass, men da med to i formannskapet.

Etter valget takket vi velgerne for tilliten og lovte at vi skulle være et krevende, men konstruktivt opposisjonsparti. Dette føler vi at vi har oppfylt!

Det utgjør en stor forskjell å sitte i posisjon, og med det sette dagsorden, men vi i KrF er stolte av det vi har fått til også fra opposisjon. Vi er sikre på at alle som er litt politisk interessert har merket seg gjennom lokalavisene at KrF i Tingvoll har vært et friskt pust med mange gode initiativ og gjennomslag.

Vi lovte å være krevende, men konstruktive, det har vi vært. Snart vil vi legge fram vårt politiske regnskap!

Nå nærmer det seg et nytt kommunevalg og vi ber om fornyet tillit fra dere som stemte på oss sist. Vi håper at også nye velgere har lagt merke til et aktivt og offensivt parti og vil bruke KrF sin liste i Tingvoll.

Dette er et lokalvalg, – så selv om du ved stortingsvalg eller fylkestingsvalg har andre favorittpartier, så ber vi om at du vurderer KrF i Tingvoll! Våre engasjerte, flinke og kreative listekandidater vil ikke bare bli valgt, – men med stor innsikt og arbeidskapasitet bety en forskjell i utviklingen av kommunen vår. Vi håper at også DU mener at KrFs stemmeseddel er et framtidsrettet valg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags