Tilsvar til Ove Silseth

Av
DEL

LeserbrevJeg tok opp saken for å gi den tidligere Høyre-ordfører en ny sjanse til å gjøre rett for seg og betale tilbake den urette etterlønn han har beholdt.
I stedet for å legge seg flat, betale tilbake og beklage, går han i strupen på meg med en tirade av tøvete politisk utenomsnakk, som ikke rokker ved min avdekking av urettmessig etterlønn.
Det var flere år senere at Eide kommune gjorde vedtak om etterlønn også når ordførere går rett over til å bli pensjonist.
Jeg tolker dette vedtaket slik at det var hvitvasking for at den neste Høyre-ordføreren Egil Strand også skal få den økonomisk umoralske etterlønna.
Jeg trodde at det som har skjedd i Høyre sentralt ville bli etterlevd også i distrikts-Høyre, men der tok jeg dessverre feil.
Når det gjelder tomme hus på Eide som følge av kommunesammenslåing, er ikke det mitt politiske ansvar. Jeg stemte imot sammenslutningen fordi den ikke var slik folk i EIDE ba om i folkeavstemning. Jeg stemte slik den rådet meg til. Kritikken om tomme hus bør derfor Ove rette til sine egne, som var tunga på vektskåla.
Jeg vil fortsatt ikke gå på akkord med det som er rett og etterlønn til ordførere som bli pensjonister er urett og galt uansett politisk parti. Dette vil jeg fortsette både å mene og hevde også i Hustadvika kommune. Der jeg påpekte uretten i det konstituerende kommunestyremøtet!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags