Tidligere blogger Sophie viser igjen sitt sanne ansikt

Artikkelforfatter

Artikkelforfatter Foto:

Av
DEL

LeserbrevDen tidligere rosabloggeren, nå forretningskvinnen Sophie Elise Isachsen har igjen helt bevisst sørget for medienes oppmerksomhet gjennom å spille på erotikk – som i seg selv ikke behøver å være galt. Men når man trekker inn barn så er det ikke uskyldig lenger – selv om Isachsen mener at dette var storm i et vannglass.

I ettertid kommer det ofte en talentløs bortforklaring – og da gjerne gjennom henne stolte far som talsperson. Foran Det kongelige slott har hun latt seg fotografere i en erotisk stil med en kommentar om at hun håpet unge prins Sverre Magnus ville oppdage henne. Vi snakker altså om en skolegutt på 14 år (TV2 22.6.2020).

Jeg må si meg enig i stortingspolitiker Tuva Moflag (Ap) som gikk ut i media og sterkt kritiserte Isachsen. Som lærer for unge vil jeg si at det er et forkastelig stunt – rett og slett.

Det som også er trist er at så ufattelig mange finner dette helt stuerent, og ikke ser problemet. Man kommenterer ofte med at «det er jo bare uskyldig moro». Er det bare det?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags