Svar til Kari Fjørtoft – IS-hustruer og deres barn

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevI Tidens Krav 7. mars kunne man lese at Kari Fjørtoft mener at vi ikke skulle straffeforfølge IS-kvinner og deres barn, tvert imot mener hun at vi skal støtte disse IS-kvinnene og barna deres. Jeg lurer på hvor stor viten hun har om IS-kalifatet og de bestialske grusomheter som deres menn, kvinner og barn har begått mot uskyldige mennesker?

Likeså lurer jeg på hvilke kunnskaper hun begrunner sin oppfatning på? Ifølge journalister fra Norge og andre land, så har de ikke støtt på noen IS-kvinner som uttrykker anger for det de har gjort. Et eksempel i så måte er den norske statsborgeren IS-kvinnen Aisha Shezadi, som helst ikke nå heller vil bo i Norge, men som på grunn av sine barn likevel vil tilbake hit, inntil hun finner et bedre sted å praktisere islam.

Før Aisha Shezadi dro til Syria og IS-kalifatet, reiste hun rundt på skoler i Norge, støttet av norske skolemyndigheter, der hun i hel islamsk tildekning, bedrev propaganda for sitt fanatiske islamske syn for skoleelevene. Jesidi-kvinner ble fanget og holdt som sexslaver og voldtatt av hundrevis av IS-menn. Jenter ned i tiårsalderen fødde barn! IS-hustruer og deres barn mishandlet også disse jesidi-kvinnene som var slaver for dem.

IS-kvinner har også blant mye annet, begått selvmordsangrep ifølge Magnus Ranstorp, leder for terrorforsking ved forsvarshøgskolen i Stockholm. Magnus Ranstorp mener at disse IS-kvinnene er svært farlige! Når det gjelder barna til disse IS-kvinnene, så er disse fra treårsalderen opplært til å drepe fiender av IS. Den som har sett IS-propaganda på video på nettet, har fått sett at barn foretar strupekuttinger på fanger. Små barn med pistoler som skyter bakbundet og knelende fanger i hode. Det er vanskelig å glemme slike bilder.

Disse IS-barna vil utvilsomt utgjøre en terrorfare ved å komme til vårt land, noe også PST bekrefter. For når mødrene til disse drapsopplærte barna selv ikke tar avstand til dette, så er det naivt å tro at disse barna kan omprogrammeres. IS-kvinner, menn og deres barn vil utgjøre en svært stor fare for terrorangrep i vesten, så også her i landet. Mener virkelig Kari Fjørtoft at vi norske innbyggere skal godta denne terrortrusselen som disse IS-folka representerer for vårt samfunn?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags