Handikapparkering ved våre sykehus

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det er ikke for å kritisere ansatte eller de som jobber ved sykehusene, de gjør en fantastisk jobb. Det jeg nå foreslår er heller å avlaste de ansatte litt slik at de kan få et pusterom i all løpingen for det har faktisk vist seg i forskning at ikke intensiv trening som de ansatte utsettes for ikke er bra, men intervalltrening er absolutt å foretrekke.

Så tilbake til handikapp parkering. Ved sykehusene er det få plasser for slik parkering, og de fleste plassene er opptatt når en kommer til time hos spesialist. Om det er bevist fra Helseforetaket og kommunene er ikke jeg sikker på. Men for at jeg skal få ut rullestol eller krykker så må jeg finne en plass som jeg kommer meg ut og inn. Selv om jeg legger parkering tillatelse for bruk av handikapp parkering så ligger det alltid en bot på 600 kroner festet i vindusviskeren. Når jeg nå har funnet ut at det faktisk er billigere å bare kjøre hjem igjen å heller betale for ikke oppmøte til time hos spesialist eller lege så anbefaler jeg mine med pasienter til å gjøre som jeg, i stedet for å betale med bot 1070 kr betaler jeg 380 kroner for ikke oppmøtt time, altså en meget bra fortjeneste når det gjelder å betale boten og egenandelen for time.

Men i forhold til at de fleste av oss, som har allerede opparbeid oss frikort, er det fortsatt penger å spare. Så er du økonomisk orientert er dette det beste rådet jeg kan gi. Som sagt jeg gjør det samme, for en vet at økonomien ikke er på topp når en mottar uføretrygd med både egenandelstak 1 og egenandelstak 2 pluss hus og strøm og kanskje mat på boret etter å ha betalt alle egenandeler og parkeringsbøter.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken