Spørsmål til AP i Kristiansund og på Nordmøre

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Når ordførere og lokallagledere forteller oss at de har hatt stort press inn mot sentrale ledere i Arbeiderpartiet, og kanskje andre partier, så kunne det vært fint om vi som velgere selv kunne fått lest og gjort oss opp vår mening om hvor det stopper opp.

Oppfordrer: ordfører på Averøy, Ingrid Rangønes, ordfører i Kristiansund , Kjell Neergaard, leder i Kristiansund arbeiderparti, Berit Tønnessen, nestleder i Kristiansund arbeiderparti, Arne Grødahl, ordfører i Aure, Hanne Brekken, ordfører på Smøla , S. Roksvåg og andre ordførere og ledere på Nordmøre.

Legg fram deres korrespondanse, mail, brev ol. som dere har hatt med de sentrale partier og spesielt arbeiderpartiet, i forbindelse med avstemmingen om fødeavdelingen forrige uke. Da slipper vi velgere å spekulere i om dette bare er prat , eller hvor og hvordan disse henvendelsene stopper opp.

Blir vi bare skviset bort av sentrale politikere eller er vi selv for snille og beskjedne. La oss velgere få lese det dere har.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken