Den spennende skolestarten

Skolesekk

Skolesekk Foto:

Av
DEL

LeserbrevDe fleste av oss husker godt sin første skoledag. Min var fylt med mye spenning, et overveldende syn av Allanengen barneskole for første gang og nesten ingen kjente fjes i skolegården.

Slik er det heldigvis ikke for skolestarterne på Dale barnehage (Torvhauan). Spenningen i kroppen er der nok men den er av det gode slaget.
Overgangen mellom barnehagen og skolen har vært i fokus det siste året barna har gått i barnehagen. Alle skolestarterne er derfor kjent med skolen sin bygning, klasserom og SFO. Barna har lekt på skoleplana og vært på tur med jevnaldrende fra andre barnehager. Derfor vil første skoledag foregå i kjente omgivelser med kjente fjes.

Vi har også stimulert deres nysgjerrighet, jobbet med relasjoner, holdninger, begreper, påkledning, dogging, håndsopprekning, vente på tur, ta imot beskjeder og mye mye mer.

Vi voksne ved Dale barnehage føler oss privilegert som har fått fulgt disse skolestarterne et stykke på veien.

I barnehagen har vi tatt del i gode, morsomme, spennende opplevelser med mestring og glede, men også måtte stått i de vanskelige situasjonene. Vi har fått være til stede med trøstende ord og løftet barna fram.

Tusen takk for at vi fikk være med å ta del i de mange gylne øyeblikkene. Lykke til videre i livet skolestarterkullet 2019.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags