Ser bare en vei videre

Tom E. Felberg og Toril Flovikholm, nestleder og leder i Storskarven vest og Steggen velforening, fortvilte over at ingen kan svare på hvorfor området i Brunsvika har blitt endret til boligformål (Tidens Krav 22. mai).  Nå får de støtte av Svein Grønseth.

Tom E. Felberg og Toril Flovikholm, nestleder og leder i Storskarven vest og Steggen velforening, fortvilte over at ingen kan svare på hvorfor området i Brunsvika har blitt endret til boligformål (Tidens Krav 22. mai). Nå får de støtte av Svein Grønseth.

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg vil gjerne knytte en kommentar til artikkelen «ser bare en vei videre» i Tidens Krav fredag 22. mai. Etter å ha lest artikkelen flere ganger ble jeg forbauset over hvor liten oppmerksomhet den fikk.

I et vedtak, fattet av kommunen i 1991 som rammer tredje person massivt, blir strandsonen ytterst i Brunsvika vedtatt omdefinert til boligformål uten at det nevnes med et eneste ord.

Saken kommer først for dagen ca. 30 år senere da lokale krefter oppdager den gule flekken og søker oppstart av detaljregulering. Da velforeningen reagerer, er det fortsatt ikke funnet spor av noe vedtak i kommunens arkiver. Likevel påstår representanter fra kommunen at det her er gjort et lovlig og gyldig vedtak. Jeg tror denne saken glir lydløst gjennom systemet om ikke sivilombudsmannen får stoppet den.

Hvordan kan vi klage i sykehussaken, når vi ser liknende ulovligheter foregå her i vår egen kommune.

Denne gang skrevet i forbannelse.

Krevde gransking, men Fylkesmannen sa nei: – Nå ser vi bare én vei videre

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken