Sykehuset et luftslott???

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det er en sannhet at økonomien i Helse Møre og Romsdal er på minussida. Det slites med stadige underskudd som ikke lar seg snu til et positivt resultat. Den nye direktøren Kvernmo har ikke maktet å gjøre fornuftige endringer som fører til balanse i økonomien.

Det var altså ikke en endring på toppen i HMR som skulle til. Det må jobbes høyere opp i det politiske systemet for en endring av Helseforetaksloven. Senterpartiet har fremmet forslag om dette flere ganger. Vi må fortsette jobben framover for et flertall i Stortinget i neste stortingsperiode.

Med dagens situasjon vil bygging av et nedskalert SNR på Hjelset ha store konsekvenser for spesialhelsetjenesten i Møre og Romsdal. Vi kan ende opp med en fødestue på SNR og ingen mulighet til å opprettholde funksjoner på Nordmøre.

Det eneste fornuftige er å legge bort byggeplanene, ruste opp Lundavang og beholde Kristiansund sykehus. Vi krever fødeavdeling med akuttavdeling på begge sykehusene.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken