Vi gleder oss over nytt parti Heim Senterparti

Listetoppene i Heim Senterparti fv. Marte Halvorsen , ordførerkandidat Odd Jarle Svanem, Steinar Berdal

Listetoppene i Heim Senterparti fv. Marte Halvorsen , ordførerkandidat Odd Jarle Svanem, Steinar Berdal Foto:

Av
DEL

LeserbrevNå har vi vært gjennom prosesser med stiftelse av nytt parti, dannelse av nytt styre, ferdigstilt nominasjonsliste og vi har snart partiprogrammet ferdig.

Nominasjonskomiteen har jobbet godt og fått til ei liste som vi er veldig godt fornøyd med. Siden vi er tre kommuner som nå blir slått sammen, har nominasjonskomiteen tatt hensyn til det. Tre på topp representerer hver sin kommune og kumuleres. Det er en styrke at lista har kandidater hvor det er god spredning på geografi, erfaring, kjønn, alder og yrkesbakgrunn. Heim Senterparti har to ordførere med på laget og dette er en kjempefordel når det jobbes opp mot fylke. Erfaring og nettverk er en ekstra styrke til denne lista.

Heim Senterparti vil føre god senterpartipolitikk. Det innebærer at vi vil opprettholde tjenester nær folk. Vi ønsker å beholde dagens barnehagestruktur og skolestruktur, nettopp for at tjenester skal være nær folk. Dagens helsetilbud vil vi også opprettholde. Tjenester nær folk er et mål for Senterpartiet på alle nivåer.

Vi håper på et godt samarbeidsklima i det nye kommunestyret. Vi er innstilt på å gå videre når vedtak er gjort istedenfor å kjøre på med omkamper.

Heim Senterparti har kandidater fra alle deler av kommunen, så nå er det opp til velgerne å stemme inn sine kandidater. En grendestrid er ingen tjent med, mens samhold fører til utvikling i hele kommunen. Heim SP vil ha en helhetlig politikk og våre kommunestyremedlemmer vil føre en politikk for hele Heim kommune.

Våre hjerter  banker for hele Heim kommune

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags