Rødt og sykehussaken

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Den første, og den viktigste saken Rødt Kristiansund har på lokalprogrammet er at vi vil jobbe utrettelig for å bevare lokalsykehuset vårt, med alle de funksjoner det har i dag.

Ingen skal måtte frykte for liv og helse på grunn av avgjørelser tatt i sentrale Oslo. Nærhet redder liv. Det gjelder gjennom hele livsforløpet.

Rødt Kristiansund har støtte i fylkeslaget og hos partiledelsen sentralt i at det skal jobbes utrettelig mot nedleggelse av lokalsykehus, herunder også sykehuset i Kristiansund.

Som det eneste partiet har Rødt den samme holdningen helt inn på Stortinget. Vår mann på Stortinget, Bjørnar Moxnes, har tidligere uttalt sin støtte til vår kamp, og han har ved flere anledninger tatt til orde mot nedleggelse og sammenslåing av sykehus fra talerstolen på Stortinget.

Rødt Kristiansund har vært med å arrangere flere aksjoner for sykehuset, og vi kommer til å fortsette kampen så lenge det er en kamp å kjempe.

Nærhet redder liv, vi gir oss aldri.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken