Angående et skrekkeksempel i behandling av eldre

Av
DEL

LeserbrevHenviser til innlegg i TK 18. des 2018 av Geir A. Sæther om skrekkeksempel i behandling av eldre.

Kristiansund kommune et fyrtårn – men et skrekkeksempel for behandling av eldre 

Jeg har nå lest dette innlegget flere ganger og jeg må si jeg er både redd, forskrekket og helt på gråten.

Dette handler om et menneske som har tjent landet, betalt skatter og avgifter i flere tiår og takken er at de blir behandlet på en slik umenneskelig måte.

Jeg er sjokkert, hvor er velstandsnorge blitt av, Norge raser snart utfor et høyt stup, og det takket være våre politikere lokalt men mest sentralt. Her sendes milliarder av kroner hvert år ut av landet og havner ofte i korrupte land der de på toppen kanskje putter dem i egen lommebok, ikke vet jeg. Norge er et av de land i verden som gir mest til bistand samtidig som våre egne forfedre får en slik behandling, dette er for meg veldig skremmende. Er ikke de eldre her like mye verd som de eldre i alle andre land vi sender penger til.

De som sitter i storting og regjering er valgt inn for å samarbeide og utvikle Norge, men hva gjør de egentlig, de hakker og kjefter på hverandre og gjør ingenting annet. Jo forresten de gjør det, de sover og har ikke evne til å styre skuta Norge, mange av dem som sitter på Stortinget skulle aldri vært der. De siste 15–20 årene har Norge blitt vanstyrt av politikerne og det ser vi et skrekkeksempel på i Geir Sæther sitt innlegg. Storting og regjering burde ført over mye mer midler til kommunene som var øremerket til eldreomsorgen.

Jeg husker for mange mange år siden da mine besteforeldre var på aldershjem eller sykehjem, da var det et helt annet liv de eldre fikk enn det som er sitert i Geir sitt innlegg. Dette er fullstendig feil utvikling, vi må få ut noen udugelige politikere fra sirkushuset i Oslo og få inn mennesker med omtanke for oss og landet Norge.

Dette ble kanskje hard kost for enkelte men jeg ble så engasjert og frustrert at jeg måtte bare kommentere. Jeg sier bare til slutt at snart er det valg igjen og da må vi alle tenke oss godt om før vi legger stemmeseddelen i urnen. Landet vårt må styres av mennesker som har sunt bondevett som det heter og ikke av mennesker som bruker våre skattepenger for å profilere seg selv for å få en international jobb når de blir kastet ut av sirkushuset. De fleste av de siste Statsministrene i Norge har faktisk fått en international jobb etter på. Håper i alle fall til slutt at denne eldre dama og hennes familie fikk en trivelig og fredelig Julefeiring.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags