Arbeiderpartiets «nye» innvandringspolitikk

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevKetil Strand Andersen hadde et leserbrev i Tidens Krav (14.09) omhandlende samme tema. Han peker på noe veldig viktig når det gjelder migrasjon og asylsøkere.

Dette er ingen akutt situasjon, der en i en tidsbegrenset periode skal løse problemene, dette er en vedvarende migrasjon som ingen ser slutten på.

Arbeiderpartiets «nye» innvandringspolitikk har innebakt en evigvarende situasjon der asylsøkere og kvoteflyktninger skal få bosette seg i landet - til tross for at dette ikke vil være en bærekraftig utvikling, men som på sikt vil ødelegge vårt velferdssamfunn.

Vårt velferd er bygget på at både kvinner og menn er i arbeid. Ser man på innvandrerkvinner, så er det f.eks. under 10 prosent av somaliske kvinner som er sysselsatt 30 timer per uke. Når det gjelder andre ikke-vestlige innvandrerkvinner, så er ikke situasjonen stort bedre.

Selv pakistanske kvinner med lang tid i landet, ligger under 20 prosent. Dette gjelder økonomi, men vi har også store kulturelle problemer. Uansett hvor mye det forsøkes å bortforklare fakta, så er det ingen tvil om at Islam ikke er integrerbar i et vestlig land. Teoretisk kan man fange ål med lasso og likeens integrere troende muslimer - men empiri fra vestlige land viser oss at dette ikke er mulig i praksis.

En økende populasjon av muslimer fører uvilkårlig til parallellsamfunn. Arbeiderpartiets «nye» innvandringspolitikk (om den blir vedtatt på landsmøte neste år) vil fortsette trenden med å gjøre nordmenn til en minoritet i Norge.

Allerede har vi fått redusert vår ytringsfrihet når det gjelder frykt for å kunne krenke Islam og muslimer - noe som vil øke i takt med innvandring fra muslimske land. Så gjenstår det å se om Tidens Krav lar dette komme på trykk, ihht ytringsfriheten.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags