Gode verdier

Gaver: John Olav Ferstad (til venstre) ved Quality Hotel Grand Kristiansund og Arne Roksvåg i Gode Verdier.

Gaver: John Olav Ferstad (til venstre) ved Quality Hotel Grand Kristiansund og Arne Roksvåg i Gode Verdier.

DEL

LEDERHos mange familier er det så mange pakker og gaver at det knapt er plass under treet. Slik er det ikke hos alle. Derfor er det fantastisk at organisasjonen Gode Verdier i Kristiansund bruker tid og ressurser på å hjelpe dem som trenger litt ekstra i jula.

Når vi ser på alle annonsene og køene inn til butikkene så er det lett å glemme at det er ikke alle familier som har mulighet til å lage en gledelig jul for barna. Det er mange årsaker til at en familie ikke har de samme mulighetene som andre. Arne Roksvåg i Gode Verdier beskriver det godt med å si at de hjelper familier med barn og unge som av en eller annen grunn havner i et uføre. Det kan være sykdom, arbeidsledighet eller andre årsaker.

Det er gledelig at de allerede nå kan si at de har god respons på å samle inn julegaver. Vi er imponert over de 25 tillitspersonene som følger opp familiene gjennom hele året. Deres forståelse av alvoret og utfordringene bekreftes av at de har definert enkelte perioder av året som forstørrelsesglass-periodene. Det er tidspunkt på året hvor forskjeller kan bli ekstra synlig, som for eksempel konfirmasjon og jul.

Deres innsats med å skaffe gaver som de skal gi videre til 130 barn på Nordmøre vil gi ekstra glede til både barn og voksne i disse familiene. Dette er familier som er i en situasjon som de fleste av oss heldigvis aldri opplever. Da er det ekstra gledelig når Roksvåg kan fortelle at noen av disse familiene er kommet seg ut av situasjonen, og nå i stede for å ta imot hjelp heller er med på å hjelpe andre.

Vi håper mange kjøper en ekstra gave og legger under treet på Quality Hotel Grand Kristiansund som Gode Verdier kan gi videre til barn og familier som trenger noe ekstra å glede seg over.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags