Noen må berge Europas verdier, Jan Aanes

Av
DEL

Leserbrev(TK 16/08) Jan Aanes: «Nasjonalismen – en farlig og smittsom sykdom.» De fleste av de du feilaktig ser på som nasjonalister, rasister, høyreekstreme og populister er nasjonalkonservative. Dette er folk som ønsker å ta vare på nasjonen, som ser farene med globaliseringen og den islamske innvandringen, og som ikke ønsker å la seg diktere og overkjøres av en elite i EU i sak etter sak, men bestemme selv hva som er best for sine land. Helt ufarlig og ingen sykdom, men smittsomt i form av at folk våkner og støtter de nasjonalkonservative, det får jeg håpe det er. De nasjonalkonservative ønsker oss alle et fritt og trygt samfunn å leve i, noe vi langt på vei er i ferd med å miste på grunn av islamisme og politikernes misforståtte snillisme.

Det som virkelig er farlig, det er toleranse for et intolerant islam. At politikere går i tospann med framtredende muslimske islamister og vil forby all legitim kritikk av islam, det er farlig det. Veldig farlig. Å nekte noen å kritisere ekstremismen i islam, det er ekstremt det. Veldig ekstremt. Eks-muslim Cemal Yucel: «Bare redde mennesker og de som ikke er trygge i sine meninger kan ønske motytringer ikke velkommen. Bare de kan stemple og ønske å straffe motytringer.» Den voksende antisemittismen i dag er det stort sett korantro muslimer som står for, derfor stemmer mange jøder på nasjonalkonservative partier, som de ser på som den største garantisten for sin (jødenes) fortsatte eksistens i Europa.

Den kristne pakistanske kvinnen Asia Bibi satt fengslet i ti år – åtte av dem på dødscelle, tiltalt for blasfemi. Hun ble frikjent i pakistansk høyesterett i fjor, men horder av islamister tok til gatene og krevde at kvinnen måtte henrettes. Dette gjorde at hun, hennes familie og advokater måtte søke tilflukt i et annet land. Britiske myndigheter avviste ønsket fra Bibi og hennes familie om å få komme til Storbritannia.«Angivelig for å blidgjøre visse miljøer i landet, og fordi de var redde for muslimsk terror», rapporterte Huffington Post. Ja, så ille er det blitt i Europa at ikke engang forfulgte kristne kan få beskyttelse, på grunn av frykten for reaksjonene til islamister som naive og kunnskapsløse politikere har åpnet grensene, og tilrettelagt for. Redningen for familien ble Canada.

Hva er det som er «en farlig og smittsom sykdom», Jan Aanes? Min mening er at politikerne som du støtter er de farlige. Helt ufarlig for islam og islamister, men veldig farlig for seg selv og sitt folk, og det virker jo unektelig veldig sykt. Håper for alles del at dette ikke er smittsomt, noe jeg frykter det er.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags