Nå begynner det å bli futt og fart i sakene i retning Trøndelag!

Av
DEL

LeserbrevDenne regionsaken har virkelig ladet opp mye energi takket være helseforetakets håndtering/tapping av Nordmøre! Angående hvorvidt Nordmøre har «mer å hente» nordover enn sørover: Sørover er det vel ikke mye mer å MISTE og intet å hente, – men nordover har Nordmøre MYE å GI! – og dermed svært gode muligheter for å bli mottatt med stor interesse! Nordmøre med Kristiansund som tyngdepunkt, vil med havn og havkontakt tilføre Midt-Norge en ny tyngde i retning storhavet, Europa og verden. I konkurranse med Ålesund innen samme region vet vi at Kristiansund og Nordmøre vil jobbe tungt i motvind, men som framskutt bruhode fra tyngden av Midt-Norge, som ellers i stor grad er organisert rundt sitt indre liv rundt Trondheimsfjorden, – vil Kristiansund og Nordmøre som havrettet område få en helt spesiell supplerende, regional funksjon og muligheter for ny kraftutfoldelse! Kristiansund og Nordmøre representerer akkurat det som dagens «innadrettede» Trøndelag/ Midt-Norge mangler! Også historien viser dette viktige samspillet, – Kristiansund og Nordmøre har vært en vesentlig del av dette komplette og velfungerende Midt-Norge! 

Her er betydelige muligheter som vil åpne seg når øynene til både politikere og et godt organisert og regionalt samordnet næringsliv begynner «å se»! 

Tenk videre og bruk mulighetene! 

Dette er et viktig poeng som må utdypes, og komme tydelig fram i en seriøs kontakt nordover. Uansett hva som skjer videre, – tiden er moden for å få startet samtaler om dette! 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags