Barn og ungdom brukes som brikker i et hensynsløst spill

Av
DEL

LeserbrevBarn og ungdom blir kyniskt brukt av klimaaktivister. Det hele startet med Asperger rammede Greta Thunberg som høsten 2018 satt utenfor riksdagsbygningen i Stockholm og skolestreiket for klimaet. Da kom «tilfeldigvis» Ingmar Rentzhog forbi, og han begynte å ta bilder av jenta. Det var ingen tilfeldighet, det var et PR stunt iscenesatt av Rentzhog selv. Hans selskap «We Don't Have Time», har hentet inn flere millioner kroner på stuntet. Greta er bare en brikke i et hensynsløst spill, som nå har spredd seg over hele verden.

Den kyniske bruken av de unge fortsetter i høyt tempo, de skremmes av science fiction filmer som viser hvor ille det vil gå med oss på grunn av «menneskeskapte» klimaendringer, og de skremmes og indoktrineres av aktivister, politikere, journalister og lærere. Store klimakatastrofer har skjedd gjennom hele historien, lenge før den industrielle revolusjon, biler og uhemmede CO₂ – utslipp.

Regnet høljet ned nesten uavbrutt i hele 7 år (1315-1322), noe som førte til hungersnød og til at folket døde for fote. I år 1362 tok stormen «Grote Mandrenke» livet av titusener av mennesker, blant annet i Nederland og Danmark. I 1694 inntraff Culbin katastrofen i Skottland. En storm begravet en hel landsby under 30 meter sand, hele 16 gårder med folk og fe, mellom 20 og 30 kvadratkilometer jordbruksland. I perioden fra slutten av 1500-tallet til midten av 1800-tallet, den aller kaldeste delen av istiden. I mer enn 200 år fosset isbreene ned dalsidene i Skandinavia og i Alpene, og på Island, i Alaska, i Kina, i det sørlige Andes og på New Zealand – og rev med seg gårder og byer. Den største krisen i Norge oppsto i 1742 til 1743, da isbreene nådde sin maksimale utbredelse. Mer enn 30.000 mennesker omkom av sult og sykdom.

Hvordan forklarer forskerne/aktivistene disse katastrofene? De vil ikke snakke om det, for de mangler svar.
Når en ser tidligere tiders store klimakatastrofer så virker det direkte latterlig og naivt å kalle dagens klimaendringer for menneskeskapte, samt at vi kan gjøre noe med det. Som sagt så har klimaet endret seg gjennom hele historien. Bak forskerne og klimaalarmistene står klimaindustrien som tjener seg søkkrike på «fornybar energi». Forskere som mener at klimaet ikke er menneskeskapt, mister både jobb og økonomisk støtte til videre forsking.

Politiske partier kappes om å være best i klassen når det gjelder å redusere utslipp av CO₂, og kommunestyrer erklærer klimakrise (delvis menneskeskapt) over en lav sko. Politikerne er feige og stemmer med flokken, i frykt for å skille seg ut. En kan jo miste stemmer, for ikke å si venner. Å bruke et snev av sunn fornuft er det tydeligvis ikke så nøye med.
Hvilken kunnskap har disse politikerne, som kan ta slike avgjørelser? Er tidligere tiders katastrofer glemt? Det er ikke bevist at økning av CO₂ i atmosfæren fører til økt global oppvarming/klimaendringer. Klimaspådommene de siste 20 år er gjort til skamme. Temperaturen på jorden har vært stabil siden 1998. Ifølge satellittmålinger litt kjøligere de 3 siste år. Isen på polene har ikke smeltet. Isbjørnen har det bra, og stammen vokser. Jakobshavnbreen på Grønland var blant isbreene i verden som smeltet raskest. Nå vokser den igjen, ifølge en ny studie fra NASA.

Høyeste temperatur som er målt på jorden: Afrika: 57,8 grader Celsius (sep. 1922). Høyeste temperatur målt i Norge: 35,6 grader C (juni 1970). Island: 30.5 (juni 1939). Sverige: 38.0 (juli 1933 – juni 1947). Irland: 33.3 (juni 1887). Frankrike: 44,1 (august 2003). Bulgaria: 45,2 (aug. 1916). Dette forteller vel at ekstrem varme i perioder er helt normalt, og så absolutt ikke noe nytt.

Bør ikke alt dette være nok til å avsløre klimabløffmakerne. Norge og andre land bevilger store beløp til tiltak for å begrense menneskelige CO₂ utslipp, noe som er totalt bortkastet. Dette er penger som burde blitt brukt til fornuftigere formål, som blant annet helse, eldreomsorg, utdanning og samferdsel.
Den amerikanske politikeren (Demokratene), forretningsmannen, læreren, klimaaktivisten og mangemillionæren Al Gore og flere andre av de ivrigste aktivistene lever heller ikke som de vil at vi andre skal gjøre. De bor i gedigne hus, har flere biler, båter og privatfly. Ikke noe hensyn til miljø og klima der i gården. Ja, de ler nok hele veien til banken når de sender en tanke til alle de lettlurte, som de tjener seg søkkrike på.

Det realistiske er at klimaet styres av solens syklus – aktivitet, verdenshavene, store vulkanutbrudd, og annet som mennesket ikke rår over. Miljøet, som all plasten i havet og annen forsøpling på jorden kan kanskje menneskeheten i fellesskap gjøre noe med, men ikke klimaet.

Mitt budskap til skoleelevene som har planlagt en ny skolestreik i august: La dere ikke skremme og indoktrineres av klimaindustriens bløffmakere. Vend dem ryggen, bli på skolen og følg undervisningen. Greta Thunberg blir brukt, og dere blir brukt i dette kyniske spillet. Det hele dreier seg om penger, masse penger, og klimaindustriens framtidige melkekyr vil være dere.
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags