Pressen vil ha møkk ut til folket

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Christin Michelsen kritiserer fotballpressen (her Eurosport) for deres konstante negative og kritiske vinklinger. Modig gjort, Christian, men det er du jo. Og vi er mange som er hjertens enig.
Etter søndagens fantastiske kamp (4-0) mot nedrykkstruede og hardt kjempende Sarpsborg skulle man kanskje tro at ekspertene Jonsson og Hulsker hos Eurosport hadde funnet noe positivt å berette etter kampen, i alle fall om hjemmelaget. Men nei.
To eksempler. Keeper Mbaye hos KBK har sesongens igangsetting i forkant av Pellegrinos scoring. Klokt, effektivt og teknisk brilliant utført av begge to. Kunne vært noe å se nærmere på, lære av. Hva blir så fokus i studio? Jonsson bruker sin tid på å henge ut og vise alle tabbene Letellier i Sarpsborg-buret har gjort gjennom sesongen! Hulsker har på ekte Se og Hør-vis fått «vite» at Sørmo har gått til angrep på Pellegrino på trening slik at han nå må stå over de to siste kampene. Makan!
Heldigvis var Bjarne Berntsen til stede i samme studio – klok mann som kan sin fotball. Og som i tillegg til skryt av de blå på banen, trekker fram entusiasmen, flott stadion, fantastisk publikum, de frivilliges serviceinnstilling…… Skulle gjerne hatt flere Bjarne Berntsener.

Torbjørn Hansen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken