Averøy Ap og heltidsstillinger

Av
DEL

LeserbrevArbeiderpartiet er nå ute og lover at alle arbeiderpartistyrte kommuner bare skal ha 100 prosent stillinger i eldreomsorgen. Dette er akkurat i tråd med hva Frp i årevis har ønsket i Averøy, og jeg vil derfor utfordre Arbeiderpartiets ordførerkandidat Ingrid Rangønes på følgende:

Vil du være med FrP på at Averøy som utgangspunkt, bare skal ha 100-prosentstillinger blant ansatte i eldreomsorgen, og at stillinger med lavere stillingshjemler enn det, kun skal forekomme i helt spesielle tilfeller, samt at stillinger i 16, 22 eller 25 prosent overhodet ikke skal brukes i Averøy? Vil du videre være med å garantere for at folk ikke skal bli sittende fast i et kommunalt arbeidsmarked som vikarer og ekstrahjelp utover 6 måneder?

Hvis vi bruker den arbeidskraften vi har tilgjengelig i heltidsstillinger, så vil vi ikke ha den store mangelen på arbeidskraft i helse- og eldreomsorgen som mange snakker om.

Håper du tar utfordringen, og at svaret er i tråd med Frps målsetning, som vil forbedre vårt kommunale eldreomsorg betraktelig.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags