Takk til alle i Kristiansund som har gitt oss tillit

Sp: Jeg vil rose rådmannen for å ta grep og være tydelig i denne saken, sier Berit Frey.

Sp: Jeg vil rose rådmannen for å ta grep og være tydelig i denne saken, sier Berit Frey.

Av
DEL

LeserbrevFremgangen på 14 % er vel noe vi kan være stolt over. Vi kom ikke i regjering og det vil nok ha konsekvenser for oss på Nordmøre. Vi må jobbe hardere. I Møre og Romsdal hadde Sp fremgang i alle kommuner, Kristiansund er vinneren med 13.8 % frem tett fulgt av Aure 10 % og Smøla 11 %.

Det ser ut til at ytre Nordmøre ønsker en forandring i politikken, og ser nødvendigheten av et parti som er nær folket samtidig som det drives næringsvekst og utvikling.

Et parti som vil ta vare på de gode verdiene og bygge videre på tjenester i lokalsamfunn, og ved hjelp av ny teknologi kunne opprettholde bosetting i distriktene.

Vi i Kristiansund Sp skal fortsette den gode jobben inn mot stortingsgruppa vår og forsikre oss om at vår kommune er med når avgjørelser tas. Nå blir det spennende å se om vi kan få med et tilleggsforslag til vedtaket om finansiering av Fellessykehuset på Hjelset. Det er fortsatt mulig at vi kan beholde Kristiansund sykehus i statlig eie. Jeg har tidligere sagt at vi trenger et regjeringsskifte for å snu nedleggelsen av Kristiansund sykehus, det står ved lag.

Det som er vår mulighet for fremtida er å unngå salg av bygget, og slik kunne ha muligheter for å bygge dette opp igjen.

Som dere ser så har jeg ikke gitt opp, men jeg skal være realist og innrømme at dette er en utrolig liten mulighet. Uansett så blir ikke dette vedtaket fatta før 30 november i Stortinget og da får vi se hvordan det ender.

Kristiansund Sp skal nå jobbe videre med sentrumsutvikling, Campus Kristiansund, flyplassutvikling, kulturhus og mange gode saker som vil bygge Nordmøre til et sted der folk vil komme for å bli. Takk til alle som har gitt sin stemme til Senterpartiet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags